Book of Atem WowPot - Cel mai tare jackpot!


Lasă secretele și puterea faraonilor să te ghideze în slotul de aventură cu temă egipteană Book of Atem WowPot! Jocul a fost dezvoltat de All41 Studios și a fost exclusiv conceput pentru Microgaming. Jocul îți arată calea către o oază ascunsă din Egiptul Antic pe care o poți observa prin intermediul ecranului de joc colorat și ornamentat cu culori și simboluri specifice vremii.

 

Ce format are Book of Atem WowPot?

Book of Atem WowPot

Slotul rulează pe cinci role și 3 rânduri, concepute să-ți aducă câștiguri unul și unul. Premiile obținute sunt în strânsă legătură cu simbolurile stivuite pe ecran. În total 10 astfel de simboluri pot fi aducătoarea de câștiguri și ele sunt: Cartea Aurie, Faraonul, Uliul, Cobra, Floarea de lotus, A, K, Q, J și 10.

Jocul are RTP de 93.5%, ușor sub media industriei (de circa 96%) dar volatilitatea sa este ridicată. Cel mai mare câștig pe care îl poți obține este de 5.000 de ori mizaasta dacă nu luăm în calcul jackpotul. Jocul are 10 linii de plată, iar pentru ca un câștig să fie încasat, ai nevoie de două sau mai multe simboluri consecutive pe linia de plată, de la stânga către dreapta. Mizele diferă și ele, pot ajunge de la câtiva bani și până la câteva sute de lei per rotire.

Dacă ești fan Egiptul Antic, atunci nu-ți rămâne decât să joci acest slot. Întâlnești elemente specifice acelei perioade, printre care simboluri ce îți vor aduce diferite câștiguri, o linie melodică încântătoare, cât și multe alte funcții menite să te facă să-ți dorești să mai joci din nou Book of Atem WowPot.

 

Ce funcții speciale are Book of Atem WowPot?

Funcția specială rotiri gratuite poate fi activată de trei sau mai multe Cărți Aurii. Acestea sunt atât simboluri Scatter, cât și Wild, ceea ce înseamnă că substituie toate celelelalte simboluri. În momentul în care pe cele cinci role sunt stivuite cel puțin trei simboluri Scatter, înseamnă că s-a activat funcția specială. Jucătorului îi sunt acordate 10 Rotiri Gratuite, cu simbol expandabil ales în mod aleator. Funcția este redeclanșabilă, iar odată ce se întâmplă lucrul acesta alte 10 Rotiri Gratuite sunt adăugate celor rămase.

Ce este, de fapt, WowPot?

Book of Atem face parte din seria jocurilor Microgaming conectate la jackpotul progresiv WowPot.

Book of Atem WowPot 2

WowPot reprezintă un jackpot progresiv pe patru niveluri care îți oferă posibilitatea de a te bucura de câștiguri unul și unul. Primele sunt câștigurile rezultate în urma simbolurilor stivuite pe cele cinci role și trei rânduri, ce îți pot aduce până la 5.000 X miza. Acest bonus se activează în mod aleator, în momentul în care cufărul se umple cu mai multe simboluri Scatter.

Simbolul este reprezentat Cartea Aurie și are dublu rol. În momentul în care se va activa WowPot-ul, pe ecran apare o roată împărțită în mai multe secțiuni colorate, fiecare aparținând unuia dintre cele patru jackpoturi. Ai o singură rotire, iar culoarea care se oprește în dreptul acului indică și valoarea câștigului obținut. Poate fi WowPot, Major, Minor sau Mini.

Unde poți juca Book of Atem WowPot în România?

Jocul ca la aparate Book of Atem WowPot este un slot rar, dar care vine cu o temă interesantă și plăți pe măsură. Dacă mai pui și WowPot-ul ce ajunge la sume de ordinul milioanelor de LEI, atunci cu siguranță este un slot pe care nu ai voie să-l ratezi.

Într-adevăr, nu este disponibil la toate cazinourile licențiate în România, dar recomandarea noastră este Winmasters. De asemenea, poți opta să îl joci în varianta clasică, pe PC/laptop, fie pe dispozitivul tău mobil. Indiferent de sistemul de operare, fie că rulează cu Android sau IOS, slotul poate rula având aceleași caracteristici inițiale.

Acum ai ocazia să te convingi cât de minunat era Egiptul Antic. Un loc despre s-au spus atâtea lucruri poate fi descoperit într-un slot plin de culoare. Joacă acum Book of Atem WowPot!

 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus