Ce este funcția de cumpărare speciale la păcănele online?


Funcția de cumpărare speciale este o noutate absolută la jocurile de păcănele moderne și un avantaj la care pariorii din trecut nici nu visau. În cei mai simpli termeni, funcția feature buy sau bonus buy regăsită la unele jocuri de păcănele online îți permite să declanșezi imediat runda bonus, fără a mai parcurge jocul de bază, dacă plătești o sumă fixă, stabilită de dezvoltator.

După cum probabil știi deja, aproape toate sloturile contemporane oferă diverse runde bonus pentru a-i atrage pe jucători, fie că ne referim la rotiri gratuite, jocuri bonus Jackpot Cards (cum este cazul EGT), runde de tip Roata Norocoasă sau Wheel of Fortune, jocuri bonus cu jackpoturi progresive etc. Însă, orice jucător știe cât de greu poate fi să le declanșezi – poți să petreci zeci de minute online, în fața ferestrei de joc până nimerești combinațiile potrivite de simboluri.

În cele mai multe cazuri, pentru a declanșa o rundă specială, ai nevoie de minim 3 simboluri de același tip (scatter sau bonus) oriunde pe role. Dacă, în schimb, optezi să cumperi speciale, nu trebuie să te mai chinui – plătești o sumă fixă stabilită ca procentaj din miză și ajungi direct în runda bonus pe care ți-o dorești.

 

Cumpara speciale

Cum activez funcția de cumpărare speciale?

Ce este important să reții este că nu toate jocurile de păcănele îți oferă această funcție – așadar, există doar o listă relativ mică de lansări de la dezvoltatori ca Big Time Gaming, Pragmatic Play sau iSoftBet din care poți alege – ex: Buffalo King Megaways, Fat Santa, Rise of Maya, Book of Sheba sau Dead or Alive 2.

Așadar, primul pas este să găsești slotul potrivit (sfatul nostru este să vizitezi cazinourile Maxbet și Winmasters, pentru că acestea au cea mai generoasă selecție de sloturi care permit cumpărarea de speciale). Odată ce ai deschis fereastra de joc, vei vedea în partea stângă a ecranului opțiunea de bonus buy, dar și suma pe care trebuie să o plătești.

Cumpara speciale WinMasters

Iată un exemplu practic și ușor de înțeles – să zicem că joci cu miza minimă de 0.25 RON și că ai de plătit 100x valoarea mizei pentru a cumpăra speciale. Așadar, va trebui să investești 100x 0.25 25 RON în total. Această sumă îți va garanta că, la următoarea rotire, vor ateriza minim 3 simboluri scatter ce vor declanșa runda bonus.

 

Costurile pentru a cumpăra speciale depind de dezvoltator și de jocul ales – între 50x și 150x valoarea mizei, în medie.

De ce să optez pentru cumpărare speciale – argumentele cheie

Motivul principal pentru care merită să cumperi speciale este că poți sări peste rotirile neprofitabile, dar și peste jocul de bază, unde nu se întâmplă mare lucru de obicei, iar câștigurile sunt modice. De asemenea, vei avea parte de un scor RTP mai mare și acces instant la runda bonus care te interesează, cu tot ce implică aceasta (multiplicatori, simboluri wild, jackpoturi etc.).

De cele mai multe ori, câștigul potențial în jocul de bază este foarte mic, de 1000x valoarea mizei, în medie. Din acest motiv, poate merita să cumperi direct bonusul, unde câștigurile potențiale pot ajunge și la de 50 000x valoarea mizei.

Pe de altă parte, aceasta este o opțiune destul de scumpă pentru pariorii cu bugetele mici și se potrivește mai degrabă unui high roller.

 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus