Ce este un joc de păcănele cu fructe


Păcănelele au o istorie mai lungă și mai interesantă decât ar fi crezut oricine, cu siguranță. Astfel, pe parcursul articolului nostru urmează să discutăm despre cum au apărut păcănelele, cine e responsabil pentru apariția acestor jocuri de noroc și despre primul slot ce a apărut, comparând oarecum cu sloturile zilelor noastre, pentru a putea observa cât a evoluat industria de-a lungul timpului.

Sloturi clasice

Joacă păcănele cu fructe gratis

28-04-2024
Denumire joc
Evaluare Joc
Dezvoltator
Format
RTP
Nume Cazino

Cine a inventat păcănelele și care a fost denumirea primului aparat?

Poate că la un moment dat, unii dintre voi s-au întrebat cine a fost cel ce a adus la viață prea cunoscutele păcănele. Ei bine, istoria păcănelelor are legătură directă cu americanul Charles Fey. Se pare că acesta ar fi creat un prim aparat tip ,,slot machine,, încă din anul 1887.

De menționat ar fi și faptul că înainte de Charles Fey, anumite persoane mai concepuseră astfel de mașini, însă jucătorul nu putea câștiga decât țigări sau eventuale băuturi. Astfel, diferența cea mai mare dintre aparatul creat de americanul Charles Fey și celelalte aparate, ținea fix de faptul că jucătorul putea câștiga bani reali.

Aparatul inventat de Charles avea trei bobine, iar fiecare dintre acestea avea 10 simboluri. Odată ce ți-au fost afișate trei simboluri tip clopoțel, jucătorul câștiga marele premiu, iar tocmai de aceea, primul aparat tip ,,slot machine,, a purtat denumirea de Liberty Bell.

Aspectul oferit de Charles Fey primului aparat avea să devină drept model pentru alte modele de mașinării, însă, acesta nu s-a bucurat de un profit prea mare tocmai din cauza faptului că în perioada respectivă legile ce țineau de drepturile de autor nu includeau și aria acestor dispozitive din nișa jocurilor de noroc.

 

Cât au evoluat păcănelele?

Așadar, mai sus am descris cum au apărut păcănelele, cine a fost inventatorul acestor jocuri de noroc și ce denumirea a purtat primul aparat. Totodată, am descris pe scurt și care era modul de funcționare al apartului creat de Fey.

Însă, acum a venit timpul să vorbim și despre păcănelele moderne, pentru a putea observa oarecum cât au evoluat aceste jocuri. Cu siguranță că fiecare dintre voi a încercat cel puțin o dată să joace la păcănele, fie la un cazino online, fie la o agenție stradală. Asta nu contează, deoarece design-ul este identic iar principiul de funcționare este același.

 

Păcănele cu fructe populare

Printre cele mai cunoscute și mai jucate titluri am putea menționa jocuri precum Burning Hot, Sizzling Hot, Shining Crown, Super Hot. Așadar, observăm nu mai puțin de 3 titluri oferite de compania EGT sau AmusNet, după ce și-a schimbat denumirea.

Burning Hot, respectiv Sizzling Hot sunt jocuri ce au câte 5 linii de plată. Slot-ul Sizzling Hot mai poartă și denumirea de ,,Șeptari,,, acesta fiind unul dintre cele mai vechi slot-uri, însă unul din slot-urile ce și-a păstrat clienții, fiind un joc clasic, fără simboluri wild, speciale, și așa mai departe.

Nu același lucru se poate spune și despre Burning Hot, acesta fiind un joc tot cu 5 linii de plată, însă ce are drept simbol Wild un trifoi. Rolul simbolului Wild este de a înlocui toate simbolurile în cazul în care avem două simboluri identice și un simbol wild.

 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus