Ce este un joc de păcănele cu fructe


Jocurile de noroc reprezintă o activitate prin care mai nou te poți distra direct din fața propriului dispozitiv mobil sau laptop/PC și poți face asta dacă joci diferitele jocuri puse la dispoziție de zecile de platforme destinate genului acesta de activitate.

În număr foarte mare, sloturile reprezintă principala atracție și pentru că sunt atât de multe, concurența este mare, iar jocurile sunt împărțite în mai multe categorii. Una dintre acestea este desinată acelor jucători care preferă jocurile de păcănele cu fructe. Este cea mai populară temă folosită de furnizorii de top. Dezvoltatorii au reușit de-a lungul timpului să lanseze jocuri precum Charles Fey și Liberty Bell, dar și alte nenumărate jocuri care au ajuns la un nivel de popularitate încât putem spune că sunt printre cele mai jucate din industrie.

Top 3 cele mai populare jocuri de păcănele cu fructe

Burning Hot

Un joc special din toate punctele de vedere, Burning Hot este o creație a furnizorului Amusnet Interactive (EGT), poate cel mai popular din România prin prisma unor jocuri printre care se regăsește și acesta. Burning Hot este un joc de păcănele cu fructe, dat spre industrie în urmă cu mulți ani, iar în toată această perioadă de timp a reușit să câștige enorm la capitolul popularitate. Succesul său răsunător se datorează în mare parte simplității sale și a faptului că este clasic prin definiție, iar Trifoiul cu patru foi este acel simbol care este asociat cu numele jocului. Wild apare pe ecran doar pe rolele 2, 3 și 4, iar atunci când leagă o combinație câștigătoare întreaga rolă se transformă în simbolul Wild al cărui rol este să substituie toate simbolurile cu excepția Scatter.

Jocul de păcănele Burning Hot este un joc de păcănele cu cinci linii de plată (există variante cu 20, 40 și 100 linii de plată) și un ecran de joc unde simbolurile sunt stivuite pe cinci role și trei rânduri. Sunt mai multe tipuri de pariuri destinate pentru toate tipurile de jucători. Poți miza de la 0.20 bani și până la 100 RON pe o singură rotire, dar și câștigurile sunt pe măsură și ajung până la 3.000 X miza. Volatilitatea jocului este scăzută spre medie, iar RTP 96.45% este ușor în media industriei.

Sizzling Hot Deluxe

Varianta mult îmbunătățită a versiunii originale, Sizzling Hot Deluxe este creația dezvoltatorului Greentube, cunoscut de unii drept Novomatic și este unul dintre cele mai de succes titluri. RTP-ul jocului este 95.66%, puțin sub media industriei și volatilitatea este medie. El a fost lansat în data de 13 noiembrie 2007, reușind ca în tot acest timp să atragă foarte mulți jucători pasionați de păcănelele cu fructe pe cinci linii de plată.

Majoritatea simbolurilor sunt fructe precum Pruna, Lămâia, Strugure, Pepene și card pe un ecran de joc format din 5 role și 3 rânduri. Fiecare dintre ele aduc câștiguri pe măsură, dar câștigul de 1.000 X miza care este și cel mai mare posibil va fi adus de Șapte. O linie de 77777 este maximum pe care il poți obține. Totodată, există nenumărate caracteristici speciale precum Gamble. Aceasta oferă posibilitatea jucătorului să parieze pe câștigul obținut în rotirea respectivă. Trebuie să ghicească ce culoare are cartea ce apare pe ecran și este cu fața în jos. Dacă reușește să indice culoarea corectă atunci pariul se dublează, dacă pariul este pierzător, atunci banii sunt pierduți și te vei întoarce la jocul de bază.

5 Dazzling Hot

Amusnet Interactive este una dintre cele mai importante companii care dezvoltă jocuri pentru industria de iGaming, a reușit ca în anul 2014 să lanseze unul dintre cele mai bune sloturi ale sale și acesta este 5 Dazzling Hot. Datorită unei grafici superioare, slotul poate fi jucat atât în variantă clasică, cât și în mișcare, pe dispozitivul tău mobil preferat. Cinci role și trei rânduri sunt populate de simboluri fructate, dar și de alte simboluri aducătoare de câștiguri.

O combinație este câștigătoare atunci când pe una sau mai multe din cele cinci linii de plată există două sau trei simboluri identice (după caz), de la stânga către dreapta. Cel mai mult poți câștiga 5.000 X miza, dar acest tip de premiu vine rar. Slotul are volatilitate scăzută spre medie și un RTP de 95.74%, care este ușor sub media industriei. Interesante sunt caracteristicile speciale ale jocurilor dezvoltatorului Amusnet Interactive. Există un jackpot progresiv pe patru niveluri de tip mystery care se declanșează în mod automat.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus