Cele mai mari jackpoturi din istorie


Fără doar și poate visul de a câștiga sume mari de bani este un vis pe care toți îl avem, dar de-a lungul timpului au existat persoane care au reușit să pună mâna pe un premiu care le-a schimbat viața. Jocurile vizate de aceste jackpoturi sunt păcănelele.

Cele mai mari premii din istoria jocurilor de noroc au fost acordate la loterie, un joc de noroc care este și acum disponibil la cazinourile online din întreaga lume. Zeci de jocuri pot fi jucate, dar alături de ele și mii de jocuri de la furnizori de top, care nu vin doar cu premii colosale, ci și cu jackpoturi substanțiale, multe dintre ele de ordinul milioanelor de dolari.

Cele mai mari jackpoturi din industrie

Sloturile sunt recunoscute în întreaga lume ca fiind cele mai populare produse pe care le găsești la cazino, au devenit foarte populare pentru faptul că sunt extrem de ușor de accesat. Acestea vin cu mai multe caracteristici printre care și un RTP (return to player) care poate fi modest, uneori chiar sub media industriei, dar chiar și așa tot sunt milioane de persoane care își încearcă norocul.

Hazardul decide ce și când sunt acordate cele mai multe dintre premiile mari, dar tot există cerere pentru păcănele, în special cele online, cărora furnizorii le-au adăugat funcții noi și totodată jackpoturi substanțiale.

Aproximativ 40 de milioane de dolari a câștigat un tânăr inginer

Un fan al baschetului din Las Vegas, Josh Ford, a decis ca înainte de meciul echipei preferate să se distreze cu 100 de dolari la celebrul cazino Excalibur din capitala jocurilor de noroc de pe teritoriul nord-american. Nu se știe exact slotul pe care acesta l-a jucat, însă a făcut-o până când pe ecran i-a apărut semnul jackpot și fabuloasa sumă de 39.713 milioane de dolari.

Unul dintre cele mai grandioase cazinouri din celebrul paradis al jocurilor de noroc, Excalibur nu este doar cazino, ci un adevărat complex. Acesta adăpostește alături de cazino și un hotel cu mii de camere disponibile pentru turiștii din întreaga lume. Locul destinat cazinoului măsoară aproximativ 9.300 de metri pătrați și rămâne în istorie drept locul unde în 2003 i-a acordat lui Josh Ford cel mai mare Megabucks jackpot.

Mega Moolah, un câștig de aproape 18 milioane de euro

Un jackpot progresiv care pleacă de la câteva milioane de euro însoțește jocul Mega Moolah, care a oferit de-a lungul timpului cele mai mari premii din istoria jocurilor de păcănele online. Acesta a fost acordat în data de 29 septembrie 2018 și a schimbat viața unui jucător care a rămas anonim. Acesta a fost premiat cu cu incredibila sumă de 18.91 milioane de euro, ceea ce reprezintă un nou record în materie de jackpoturi acordate.

Singurele informații despre câștigătorul uneia dintre cele mai mari sume acordate de Mega Moolah, jocul furnizorului Microgaming sunt că a jucat de pe telefonul mobil pe o miză de 75 de cenți. Datorită tehnologiei, toate aceste jocuri vin însoțite de posibilitatea de a se accesa direct de pe dispozitivul mobil orice joc din gama vastă de jocuri de păcănele.

Peste 15 milioane de lire sterline s-a acordat la Mega Moolah

Poate unul dintre cele mai mari premii de tipul jackpot din istoria păcănelelor a venit în urmă cu câțiva ani, iar beneficiarul a fost soldatul britanic Jon Heywood. Acesta nu are o poveste ieșită din comun, ci doar și-a deschis un cont pe o platformă de jocuri de noroc online și a câștigat fabuloasa sumă de 13.3 milioane de lire sterline (aproximativ 15.13 milioane euro). Totul cu doar 25 de lire și asta pentru că nu există limită minimă pentru acordarea acestor jackpoturi.

Un joc de păcănele online lansat în anul 2006 și totodată un jackpot progresiv, Mega Moolah este oferit exclusiv jucătorilor de păcănele care preferă produsele furnizorului Microgaming. Până în prezent premiile cumulate au totalizat premii în valoare de câteva zeci de milioane de euro. Doar până în anul 2020 totalul jackpoturilor Mega Moolah era de aproximativ 70 milioane de euro, ceea ce niciun alt joc de păcănele online nu a reușit până în acest moment.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus