Cele mai populare jocuri cu Egipt


Jocurile de păcănele sunt din ce in ce mai atractive în rândul jucătorilor de cazino, dar există și câteva criterii pentru care ele devin tot mai populare. Tema este importantă, iar o temă care nu poate da niciodată să dezamăgească este cea a Egiptului Antic.

Există o gamă variată de produse destinate cazinoului și unde temele sunt fascinante. Una dintre aceste teme o reprezintă Egiptul Antic. Așa se face că regăsim foarte multe sloturi cu această temă și care impresionează datorită simplătiții lor. Sunt jocuri extrem de populare în rândul amatorilor de sloturi, iar Book of Ra, Book of Dead și Book of Gold sunt doar trei dintre aceste jocuri căutate cel mai des de jucători.

Book of Ra

Book of Ra este poate cel mai cunoscut slot video ce are Egiptul Antic drept temă. Este un slot adus în piață de furnizorul GreenTube, în anul 2004, atunci când GreenTube a luat inspirata decizie de a pune pe tapet unul dintre sloturile cu grafică interesantă. A fost și este încă accesibil atât în cazinourile terestre, cât și în cele online, iar cu timpul a devenit poate el mai cunoscut joc de păcănele cu temă Egipt Antic.

Volatilitatea este ridicată, dar RTP-ul de 92.13% este ușor sensibil sub media industriei. Compensează la capitolul câștiguri, unde cea mai mare plată ajunge până la 10.015 X miza. Book of Ra este un slot video cu nouă linii de plată, a cărei acțiune se poartă pe un ecran ce reprezintă intrarea în piramida unde sunt îngropat faraonul, iar simbolurile sunt stivuite pe cinci role și trei rânduri. Funcția specială Rotiri Gratuite este declanșată de 3 X Scatter (Cartea lui Ra) și oferă 10 Rotiri Gratuite cu simbol expandabil. Funcția este redeclanșabilă, alte 10 rotiri fiind acordate dacă alte 3 simboluri Scatter sunt coborâte pe role.

Book of Dead

Play n GO este unul dintre furnizorii cei mai cunoscuți de pe piața jocurilor de noroc și care de-a lungul timpului a reușit să impresioneze prin intermediul sloturilor video. Book of Dead face parte din suita de jocuri care au ajuns populare datorită temei și nu numai. Nu putem nega că seamănă cu Book of Ra, care este unul dintre cele mai populare astfel de jocuri din toate timpurile. Totuși, vine cu ceva interesant și aceasta este funcția specială Rotiri Gratuite. Este o funcție unde un simbol este ales aleatoriu și devine expandabil. Totodată, funcția este redeclanșabilă.

A fost lansat pentru prima oară în ianuarie 2016 și a reușit în foarte scurt timp să devină unul dintre cele mai populare sloturi online ale furnizorului Play n GO. Volatilitatea este ridicată, RTP-ul de 94.25%, ceea ce este sub medie, dar compensează prin câștigul maxim ce poate ajunge până la 5.000 X miza. Simbolurile sunt stivuite pe un ecran ce te poartă într-o încăpere din templele faraonilor. Sunt cinci role, trei rânduri și zece linii de plată, iar mizele cuprinse între câțiva bani și până la ordinul sutelor de lei per rotire.

Book of Gold

Parte din familia Book of Gold a furnizorului Playson, varianta clasică a apărut pentru prima oară în luna mai a anului 2019, dar a reușit în foarte scurt timp să devină popular. A ajutat foarte mult și asocierea cu tema Egipt pe care o știm de la sloturi de real succes precum Book of Ra, dar până la urmă meritul este al dezvoltatorului, deoarece acesta a adus jocul în atenția jucătorilor.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus