Cum îți deschizi un cont pe Winmasters în 2022 – procedură completă


Fie că ești un parior nou, aflat la primul contact cu o platformă de cazino online sau pur și simplu ți-a atras atenția oferta Winmasters din 2022, astăzi îți vom prezenta ce ai de făcut dacă dorești să te înregistrezi pe platforma acestui operator, care sunt pașii de urmat și cum îți poți valida contul în doar câteva minute.

Așadar, fără alte adăugiri, să începem...

#1 Găsește secțiunea de sign-up

Intră pe site-ul oficial, Winmasters.ro, și privește în partea dreaptă sus a ecranului – aici vei găsi două opțiuni – conectare (pentru jucătorii existenți) și înregistrare (pentru jucătorii noi).

Deschidere cont WinMasters

Evident, pe tine te interesează a doua opțiune – după ce ai dat click pe butonul roșu, se va deschide un formular de înscriere în 3 pași.

#2 Completează câmpurile cu datele tale personale

Conform legislației în vigoare, pentru a deveni membru al unui cazino online licențiat, trebuie să ai minim 18 ani și să furnizezi anumite date personale. Pe Winmasters, va trebui să completezi formularul atât cu datele personale (de exemplu nume, prenume, data nașterii și e-mail), cât și cu date de contact/identificare (țară, număr de telefon, CNP) și date de cont (nume de utilizator, parolă, moneda contului).

Formular inregistrare WinMasters

Platforma Winmasters este securizată prin certificat SSL, astfel că informațiile furnizate la fiecare pas vor rămâne în siguranță și nu pot fi împărtășite cu terți fără acordul tău, conform prevederilor GDPR. Ai de asemenea opțiunea să bifezi dacă dorești să primești newsletter-ul Winmasters sau orice altă informare de marketing, însă doar dacă dorești.

Este obligatoriu să bifezi că ai minim 18 ani și ești de acord cu termenii și condițiile Winmasters pentru a finaliza înregistrarea. După ce ai creat contul, vei primi un e-mail de confirmare sau un mesaj text pe telefon.

#3 Validează contul

Orice cazino legal din România, inclusiv Winmasters, trebuie să realizeze două verificări cheie în cazul noilor jucători – KYC (Know Your Customer) și AML (Anti Money Laundering).

Așadar, după ce ți-ai creat contul, vei avea la dispoziție 30 de zile să încarci copii după documentele care fac dovada adresei și a rezidenței pe platforma Winmasters – o factură la utilități recentă și/sau un extras de cont bancar și o copie după buletin/carnet de șofer.

 

 

Până nu încarci aceste documente, vei avea restricții pe cont și nu vei putea depune mai mult de 200. De asemenea, atunci când retragi pentru prima dată, mai ales dacă este o sumă mai mare, Winmasters îți poate cere acte doveditoare suplimentare care atestă că tu deții metoda respectivă de plată. Încercarea de a depune prin cardul bancar al altcuiva, de exemplu, încalcă termenii și condițiile majorității cazinourilor din România, inclusiv Winmasters.

Verificările AML sau Anti Spălare de Bani mai pot apărea și dacă un utilizator realizează un comportament atipic – de exemplu, retrage sau depune la un moment dat sume foarte mari, mult mai mari decât media sumelor rulate în ultimele 3-6 luni.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus