Deschidere și verificare cont Betano 2022


Betano este o casă de pariuri online ce oferă și servicii de cazino în 2022 (păcănele de la EGT, Play’N GO și NoLimit City, ruletă, blackjack, jocuri cu dealer live etc.). Toate acestea pot fi accesate fie direct de pe platforma desktop, fie prin descărcarea cele două aplicații de mobil Betano pentru Android și iOs. Compania este activă pe marile piețe europene, inclusiv România, Grecia și Germania, iar platforma din țara noastră este operată de Kaizen Gaming.

Kaizen Gaming mai deține și faimosul brand Stoiximan, așadar, ai certitudinea calității și siguranței. Betano este licențiat de MGA (Malta Gaming Authority) și, pe plan local, de ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc) până la finalul anului 2027, astfel că ai parte de o platformă legală și reglementată de pariuri și cazino.

Deși se adresează mai mult fanilor sport, platforma Betano oferă și o selecție generoasă de cazino, turnee la păcănele, jackpoturi exclusive și oferte zilnice cu rotiri gratuite, cashback și jetoane de aur. Iată cum îți creezi un cont nou pe Betano în 2022, cum îl validezi în doar 5 minute și ce ofertă de bun venit te așteaptă:

 

#1 Intră pe site-ul oficial și optează pentru înregistrare

Site-ul oficial pe care trebuie să-l accesezi este https://ro.betano.com/. Opțiunea de înregistrare poate fi găsită cu ușurință în partea superioară a ecranului, în dreapta, lângă opțiunea de autentificare.

Inregistrare betano 1

 

Pentru că site-ul este optimizat, te poți înregistra de pe orice dispozitiv sau direct din aplicația mobilă Betano. Singura condiție pe care trebuie să o îndeplinești este să ai minim 18 ani. Platforma acceptă atât rezidenți români, cât și străini, atât timp cât țara lor de origine nu este pe lista celor excluse, conform termenilor și condițiilor Betano.

#2 Alege opțiunea de înregistrare dorită

Betano simplifică foarte mult procedura de înregistrare pentru că îți permite să asociezi un cont deja creat de Facebook, Gmail, LinkedIn sau Yahoo. Alternativ, te poți înregistra direct cu adresa de e-mail.

Inregistrare betano 2

 

Odată ce ai selectat opțiunea dorită, vei fi direcționat către un formular pop-up.

#3 Completează formularul cu datele personale

Formularul este structurat în 3 pași, asemeni celor prezente și pe platformele altor cazinouri licențiate din România. Va trebui să completezi câmpurile cu datele tale reale (trebuie să coincidă cu cele din buletin) – CNP, nume, prenume, adresă, număr de telefon, adresă de e-mail validă. După ce te-ai asigurat că acestea sunt corecte, trebuie să apeși pe butonul “încheie înregistrarea”.

Inregistrare Betano 3

 

Vei primi două coduri pentru activarea contului – unul pe e-mail format din 5 cifre și unul pe telefonul mobil, format din 4 cifre. De asemenea, ca jucător nou, vei fi eligibil și pentru bonusul de bun venit în cazino pe Betano – 100% până la 500 RON, dar și pentru promoțiile sezoniere.

#4 Validează contul nou creat cu buletinul

Ultima etapă este și cea mai importantă pentru că este obligatorie pentru toți clienții Betano. Conform legislației în vigoare în domeniul jocurilor de noroc, trebuie ca în termen de 30 de zile de la crearea contului să încarci documentele care fac dovada adresei și rezidenței pe Betano. În caz contrar, contul va fi anulat automat după depășirea acestei perioade iar, între timp, vei avea restricții la depuneri, iar retragerile nu vor fi aprobate.

Inregistrare Betano 4

Pentru a încărca documentele, trebuie să te loghezi în cont și să intri pe aceste secțiuni, în ordine: cont-profil-încărcare documente. Actele acceptate de Betano pentru validarea identității și a adresei sunt pozele color ale buletinului sau pașaportului, facturile la utilități, extrasul de cont bancar, viza flotantă sau certificatul de reședință permanentă.

Departamentul de verificare a identității lucrează zilnic în intervalul orar 08:00 – 02:00, astfel că, odată ce ai îndeplinit toți pașii de mai sus, contul tău va fi aprobat în cel mai scurt timp.

Odată ce documentele sunt acceptate de echipa Betano, vei primi o notificare pe e-mail și un mesaj pe contul tău. Apoi, ești gata să joci fără a mai avea restricții și să retragi câștigurile prin metodele admise (carduri bancare, portofele electronice etc.).

 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus