Ghid jackpot EGT – cum poți obține câștiguri mai mari la sloturile EGT


EGT sau Euro Games Technology este o firmă cu tradiție pe piața jocurilor de noroc. Fondată în 2002, în Bulgaria, compania ne-a adus cele mai îndrăgite aparate mecanice și jocuri de păcănele cu fructe online, printre care și celebrele Burning Hot sau Shining Crown.

Însă, puțini jucători știu și faptul că EGT a dezvoltat numeroase sisteme de recompensă la jocurile sale de păcănele, atât pentru pariorii din agenții, cât și pentru cei din online – Ancient Spin, Sands Princess, Premium Link și, cel mai popular dintre toate, Jackpot Cards.

Numeroși operatori din România oferă sloturi EGT în care este inclus și jocul bonus Jackpot Cards – de exemplu WinMasters, Netbet sau MagicJackpot. Astăzi suntem aici să îți prezentăm în ce constă mai exact Jackpot Cards și cum poți folosi acest joc bonus pentru a obține mai multe câștiguri la sloturile EGT:

Ce este Jackpot Cards?

Jackpot Cards

Jackpot Cards este numele unui joc bonus care poate fi declanșat aleatoriu la anumite sloturi EGT(de exemplu Rise of Ra), după ce jocul principal s-a încheiat, iar toate câștigurile au fost colectate. În cadrul acestei runde, pariorii pot obține un jackpot progresiv mystery pe 4 niveluri, fiecare dintre ele corespunzând unui anumit tip de carte de joc – treflă, romb, inimă neagră și, inimă roșie.

Odată ce s-a declanșat jocul Jackpot Cards, urmează o animație, iar apoi pariorilor li se prezintă 12 cărți de joc cu fața în jos. Scopul tău este să nimerești 3 cărți de același tip și vei obține unul dintre jackpoturile aferente.

Cel mai încurajator fapt este că, pentru acest joc bonus, nu contează valoarea mizei, astfel că toți participanții au șanse egale să îl declanșeze. Mai mult, câștigurile la Jackpot Cards sunt garantate.

Ce valoare au premiile Jackpot Cards?

În ordine, cele mai valoroase jackpoturi sunt cel de pică, urmat de cupă, carou și treflă.

Fiind vorba de jackpoturi progresive, valoarea lor totală crește odată cu mizele participanților din rețea – ele se plasează între câteva sute de RON, până la milioane de lei! De exemplu, la ora actuală, pe site-ul Winbet, valoarea unuia dintre jackpoturi, cel de inimă neagră, a ajuns la 1 659 700 RON și continuă să crească.

Important de menționat este și faptul că premiile Jackpot Cards au dat naștere unor câștiguri incredibile în țara noastră – până la ora actuală, 17 pariori au obținut un astfel de jackpot pe site-ul Winbet. De asemenea, tot pe Winbet, cel mai mare câștig obținut vreodată la Jackpot Cards a fost de 17 702 290 RON, un record fantastic în România.

În plus, și Netbet a raportat în 2019 un câștig de 29 525 RON obținut de Paul Balaci, un jucător de 33 de ani care a fost și intervievat. Acesta a obținut marele câștig în runda Jackpot Cards în urma unei mize de doar 2 RON.

Cum sunt premiat și ce termeni și condiții trebuie să cunosc?

Toate premiile acordate în cadrul acestui joc bonus intră automat în balanța de bani reali, fără alte condiții de rulaj. Din fiecare miză investită la sloturile EGT, o parte se va duce automat către premiile Jackpot Cards, astfel că valoarea lor nu poate decât să crească, fiind alimentată constant de fanii jocurilor dezvoltatorului.

Cele mai populare păcănele conectate la sistemul Jackpot Cards sunt Rise of Ra, Shining Crown, 5 Dazzling Hot și 20 Super Hot.

Păcănele EGT

Cazinouri cu Jackpot Cards

29-04-2024
Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Evaluare Cazino
1.
100% pana la
1000 RON
până la 220
rotiri gratuite
2.
Pachet de bun venit până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
3.
Până la
1200 RON
300
rotiri gratuite
4.
100% până la
1500 RON
88
rotiri gratuite
5.
Până la
3333 RON
până la 333
rotiri gratuite
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus