Ghid păcănele 2: Cerințe de rulare


Cerințele de rulaj la cazino au apărut pentru a-i descuraja pe vânătorii de promoții din a revendica bonusuri fără depunere de la fiecare operator de pe piață și a juca, practic, pe gratis. Așadar, pe scurt, cerințele de rulaj reprezintă o serie de condiții pe care jucătorul trebuie să le îndeplinească înainte de a putea retrage câștigurile obținute din bonusuri de cazino în bani reali.

Cerințele de rulaj sunt impuse pentru majoritatea tipurilor de oferte cunoscute la jocurile de noroc (bonusuri de bun venit, bonusuri fără depunere sau rotiri gratuite). Foarte rare sunt cazurile în care operatorul îți acordă un bonus, îți permite să-l joci și să retragi câștigurile imediat în contul bancar.

Cum îndeplinim cerințele de rulaj?

Cerinte de rulaj cazinou

Odată ce ai revendicat un bonus de cazino, va trebui să îl rulezi de un anumit număr de ori înainte de a transforma câștigurile în bani reali pe care îi poți retrage. După cum probabil ai observat, majoritatea bonusurilor acordate de cazinouri nu sunt în bani reali, ci în bani bonus sau credit extra – aceste sume cadou vor fi creditate în balanța de bonus, separată de depunerile în bani reali ale jucătorului – le poți folosi, însă nu le poți retrage până nu îndeplinești rulajul.

Cerințele de rulaj variază în funcție de bonus, dar și de cazinoul la care joci (15x-50x ar fi o medie generală).

Să luăm un exemplu simplu – un cazino din România promovează o ofertă cu bonus de 500 RON pentru jucătorii noi. Bineînțeles, oferta ți-a făcut cu ochiul și vrei să o revendici, însă afli că vine cu cerințe de rulaj de 30x. Asta înseamnă că va trebui să joci în total 30x500, adică 15 000 RON pentru a putea retrage fondurile bonus și eventualele câștiguri în bani reali.

Ține minte că rulajul poate fi îndeplinit doar la jocurile eligibile. Acestea vor fi specificate de cazino în secțiunea de termeni și condiții sau direct în pagina ofertei – în marea majoritate a cazurilor, sloturile online contribuie în proporție de 100% la rulaj, în timp ce jocurile de masă și cărți (video poker, ruletă, blackjack) fie sunt excluse, fie contribuie în proporții foarte mici (sub 5%).

Unele cazinouri pot exclude și sloturi specifice de la un anumit dezvoltator din calculul rulajului (ex: Burning Hot de la EGT) sau categorii întregi de jocuri de pe site (de exemplu, Superbet exclude frecvent jocurile din categoria „Egypt Quest”). Mai mult, alături de cerințele de rulaj, vor fi prezente și alte restricții asociate – limite la pariere, limite la câștigul maxim din bonus, limite de timp etc.

Ce se întâmplă dacă retrag banii fără să-i rulez?

Vei încălca termenii și condițiile cazinoului, iar majoritatea operatorilor îți vor anula instant atât bonusurile, cât și eventualele câștiguri. Nu îți recomandăm să încerci să faci asta pentru că vei avea doar de pierdut. În schimb, sfatul nostru este să cauți bonusuri cu cerințe de rulaj accesibile, pe care le poți îndeplini fără prea multă bătaie de cap – în astfel de cazuri, promoțiile merită revendicate și te pot ajuta să obții câștiguri mult mai mari decât dacă ai folosi exclusiv fonduri proprii.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus