Iepurașul Superbet îți aduce bonus peste bonus în aprilie!


Vine, vine primăvara, și cu ea, și Iepurașul Superbet cu o ofertă de nerefuzat. Deschizi un cont, completezi verificarea și ești premiat - iar dacă faci și o depunere, ești premiat încă odată!

Și dacă tot ești acolo, află și ce surprize ți-a pregătit Super Calendarul de Paște!

Dar prima dată, iată detaliile despre oferta de bun venit:

Pentru a beneficia de oferta Superbet, trebuie să-ți deschizi contul pornind de la acest link și să-ți verifici contul în perioada 6-30 aprilie 2023. Până acum totul e simplu. Ca de obicei, Superbet te premiază pentru verificarea contului - în această lună, primești 250 de rotiri gratuite la Sizzling Hot Deluxe și un pariu gratuit de 25 de lei.

Aici începe, însă partea interesantă: dublarea bonusului!

Dublează-ți bonusul cu o depunere de 25 de lei

Dacă te-ai înscris folosind acest link și ai completat verificarea contului, îți vei putea dubla bonusul primit printr-o simplă depunere de 25 de lei. Astfel, totalul de bonus pe care îl poți revendica în perioada promoției se ridică la 50 de lei free bet și un total de 500 de rotiri gratuite la Sizzling Hot Deluxe!

Deschide și verifică-ți contul Superbet pentru 250 de rotiri la Sizzling Hot + 25 de lei free bet!
Depune 25 de lei și dublează-ți bonusul!

Termeni și condiții

Înainte de a te delecta cu sutele de rotiri gratuite la Sizzling Hot Deluxe, aruncă o privire și asupra termenilor și condițiilor care se aplică ofertei:

  • Aceasta se adresează jucătorilor noi care își deschid contul Superbet prin acest link în perioada 6-30 aprilie, și își verifică contul.
  • Nu uita să bifezi acordul în privința informării asupra bonusurilor, premiilor sau altor oferte promoționale ale companiei Superbet - acesta este unul dintre condițiile de acordare a premiului. Plus, dacă nu o faci, de unde vei ști ce oferte poți prinde în viitor?
  • După ce completezi verificarea contului Superbet, vei primi 25 de lei free bet și 250 de rotiri gratuite fără depunere la Sizzling Hot Deluxe, cel mai tare joc ca la aparate de la Novomatic
  • Depune în contul tău Superbet 25 de lei, după care te vei putea bucura de încă 25 de lei free bet și alte 250 de rotiri gratuite la Sizzling Hot Deluxe!
  • Câștigurile tale din folosirea rotirilor gratuite va trebui să-i rulezi o singură dată, în maxim 7 zile
  • Pentru informații suplimentare, vizitează pagina promoției

Bonus dublu Superbet verificare

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus