Jocuri ca la aparate – unde găsești aceste păcănele și de ce merită încercate în 2022


Jocurile ca la aparate, denumite și jocuri din săli, jocuri din agenții, păcănele ca la aparate sau păcănele clasice sunt cele mai îndrăgite și căutate tipuri de păcănele în România, inclusiv de către pariorii online sau de pe mobil. După cum ne promit și din nume, jocurile ca la aparate sunt practic varianta online a jocurilor pe care le știi deja din săli sau agenții stradale.

Acestea reușesc practic să recreeze atmosfera unui cazino real, atât prin design-ul vintage, cât și prin culori, lumini, efecte grafice și vizuale, coloană sonoră sau simboluri specifice. De aceea, li se adresează în mod predominant jucătorilor veterani, care vor să se bucure din nou de lansări nostalgice, inclusiv online.

Însă, pentru că și tehnologia s-a dezvoltat foarte mult, dacă optezi pentru jocuri ca la aparate online, vei avea parte și de funcții bonus, speciale sau runde cu rotiri extra de la dezvoltatori cunoscuți ce au consacrat acest segment de piață – EGT, IGT, Microgaming, NetEnt, Casino Technology, Betsoft, Cryptologic sau NOVOMATIC.

Cele mai populare tipuri de jocuri ca la aparate

Cele mai jucate păcănele ca la aparate, atât în România, cât și pe plan global sunt cele cu fructe și cele tematice.

Categoria păcănelelor cu fructe oferă cea mai mare diversitate. Titlurile cele mai cunoscute îmbină aspectul retro cu unele caracteristici moderne – de exemplu, funcția Gamble, un joc la risc ce permite dublarea câștigurilor dacă reușești să ghicești culoarea unei cărți de joc sau Jackpot Cards, o rundă bonus cu jackpot progresiv specifică sloturilor EGT. Acestora li se adaugă și substituțiile wild sau rundele bonus cu rotiri gratuite, declanșate de simbolurile scatter.

Majoritatea jocurilor ca la aparate cu fructe au ca pictograme principale pepeni, cireșe, cifra 7, clopote, stele, trifoi cu patru foi, de obicei 3 sau 5 role și între 5-100 linii de plată. În România, cele mai populare jocuri ca la aparate cu fructe sunt create de furnizorii EGT și Greentube/NOVOMATIC – Roaring Forties, Sizzling Hot Deluxe, 100 Super Hot etc.

În categoria jocurilor tematice ca la aparate, regăsim clasicele sloturi cu tematică egipteană (Book of Ra, Book of Ra Deluxe), alături de lansări inspirate din mitologie, vestul sălbatic, fantezie sau lumea marină (Age of Troy, Dead or Alive, Doplhins Pearl etc.).

Ce cazinouri oferă jocuri ca la aparate online?

Pentru că vorbim de o categorie de jocuri pline de nostalgie care atrag mereu segmente mari de public, majoritatea cazinourilor online din țara noastră au secțiuni dedicate acestor păcănele ca la aparate.

De exemplu, Superbet ne oferă o selecție de 20 de jocuri din agenții, printre care se numără și clasicele Book of Ra Deluxe, Golden Ark sau Plenty on Twenty. Toate acestea pot fi încercate fără probleme de pe site, din aplicație sau din browserul mobil, atât gratuit, folosind modulul demo, cât și pe bani reali.

Jocuri din agentii Superbet

La fel, Maxbet are o categorie denumită „jocuri din săli”- aceasta îi întâmpină pe pariori cu titluri ca Extra Stars, Lucky Ladys Charm Deluxe sau 20 Super Hot. Bineînțeles, cea mai mare parte a ofertei este dominată de jocurile de păcănele cu șeptari și fructe sau coroane (Shining Crown, Just Jewels etc.).

Maxbet ca in sali

Un alt punct forte la oferta Maxbet este că o mare parte dintre jocurile ca la aparate listate de operator au jackpoturi progresive de mii de RON – de exemplu Dice & Roll oferă 920 723.66 RON la momentul actual, iar 20 Star Party oferă 10 730.50 RON.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus