Merită să cumperi speciale la sloturi?


Furnizorii de jocuri ca la aparate au o viziune interesantă asupra ceea ce înseamnă jucător de sloturi video și alege să îl surpindă plăcut. Astfel, datorită dezvoltării tehnologiei, acești furnizori au implementat caracteristici noi, menite să facă sloturile mult mai interesante. Așa au apărut sloturi unul și unul, unde pasionații de online au posibilitatea să descopere nenumărate funcții speciale. Printre aceste funcții se regăsește și Feature Drop, unde jucătorul poate decide în ce moment să activeze funcția specială, dar totul are un preț.

Sunt multe speculații asupra modului de a câștiga la păcănele și cum sunt efectuate plățile. În sloturile online, plățile maxime sunt obținute cel mai adesea în rundele bonus, motiv pentru care și există jucători ce preferă asemenea jocuri. Funcția Cumpără Speciala a apărut în urmă cu câtiva ani, respectiv în 2017, atunci când a fost lansat slotul White Rabbit al furnizorului Big Time Gaming. A devenit foarte popular datorită acestei funcții, ceea ce i-a forțat pe furnizori să lanseze sloturi care să aibă și această funcție.

Ce înseamnă să cumperi specială la un joc de păcănele?

Pasionații de păcănele cunosc termenul de a prinde speciala, ceea ce presupune activarea funcție bonus a slotului respectiv. Poate fi activată într-un mod total aleator sau mai o poți cumpără în schimbul unei sume de bani existentă deja în balanță. Există și jucători care cumpără speciale și sunt vânători de astfel de jocuri ca la aparate.

Pragmatic Play este unul dintre cei mai populari furnizori de jocuri ca la aparate și unul dintre acei dezvoltatori care au pus accentul pe acest gen de funcție. The Dog House Megaways este unul dintre cele mai cunoscute titluri ale acestui furnizor și unul dintre cele peste 80 de jocuri ca la aparate disponibile pe platforma Winmasters, la care jucătorii cumpără speciale. O poți face și tu, însă în schimbul sumei de 100 X miza dorită. Valoarea unei speciale cumpărate diferă de la un joc la altul și de la un furnizor la altul. Extra Chilli Megaways este un alt slot, dar al providerului BigTimeGaming, unde costul unei speciale cumpărate diferă de numărul de monede aurii strânse. Acestea permit cumpărarea unei speciale la o valoare mult mai mică decât prețul inițial.

Merită să cumperi speciale?

Dacă te raportez strict la faptul că ești pasionat și îți dorești să joci sloturi care au această funcție, atunci merită din plin, Însă probabil că te interesează dacă merită din punct de vedere al rentabilității, ceea ce este greu de spus. Într-adevăr, cu cât volatilitatea slotului este mai mare, cu atât ai șansa de a obține un câștig mai mare în timpul desfășurării funcției speciale. Dar este foarte greu de apreciat dacă vei recupera suma cheltuită pentru cumpărarea specialei și eventual un câștig peste investiția respectivă.

Pe de altă parte, sunt dăți când din dorința de a activa o funcție specială a slotului preferat, jucătorul investește mai mulți bani decât dacă ar cumpără speciala la valoarea mizei folosite. Atunci poți spune că merită să cumperi speciale.

5 sloturi la care poti cumpără speciala:

  • The Dog House Megaways
  • Sweet Bonanza
  • Buffalo King Megaways
  • John Hunter and the Boof of Tut
  • Treasure Wild

Decizia îți aparține în totalitate atunci când alegi să cumperi speciale, deoarece rentabilitatea unei speciale activată în mod aleator sau cumpărate este discutabilă.

Joacă responsabil!

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus