Oferta Superbet de martie: 200 de rotiri fără depunere la Shining Crown


Vine primăvara, iar noi avem pentru tine oferta Superbet de martie pe care nu trebuie să o ratezi: 200 de rotiri gratuite cu rulaj 1X sunt pentru tine, fără depunere, la slotul Shining Crown al Amusnet Interactive, fost EGT. Dar oferta nu se oprește azi – ea continuă toată luna. Deschide-ți contul Superbet azi și obține 200 de rotiri gratuite fără depunere, urmată de un pachet de bonusuri la depunere și rotiri gratuite de toată frumusețea!

Shining Crown, cel mai tare slot Amusnet

Shining Crown este unul dintre cele mai populare jocuri de păcănele care au la bază tehnologia dezvoltatorului Amusnet Interactive. În același timp, este unul dintre cele mai populare jocuri în România și totul datorită simplității sale. Clasic prin definiție, datorită grilei de cinci role, trei rânduri și 10 linii de plată, există posibilitatea de a te bucura de un premiu cel mare în valoare de 5.000 X miza. De asemenea, RTP-ul este de 96.37%, puțin peste media industriei, iar volatilitatea scăzută spre medie.

Cum obții 200 de rotiri gratuite fără depunere la Shining Crown

  1. Deschide cont nou la Superbet în perioada 01-31 martie 2023 și bifează acordul privind informarea asupra bonusurilor.
  2. Verifică identitatea prin trimitea unei poze color a buletinului la suport@superbet.ro, fie prin accesarea secțiunii „Încărcare documente”.
  3. Așteaptă ca verificarea identității să se încheie și 200 de Rotiri Gratuite la Shining Crown vor fi ale tale.

 

Nu uita de bonusul de bun venit!

Bonusurile nu se opresc după ce ai trecut de primul pachet de rotiri gratuite fără depunere! Dacă rămâi client Superbet și depui în contul tău, poți revendica o altă Superofertă: până la 1200 RON la prima, a doua și a treia depunere!

Mai mult, fiecare depunere vine și cu un pachet de rotiri gratuite - 300 la număr, la jocurile Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot!

Și dacă nici asta nu-ți ajunge, mai ai și 20 de tichete bingo la Bingo Blast, Extrageri cu SuperJackpoturi sau Bilete cu 5 Linii cu care să te distrezi!

Termeni și condiții

  • Verificarea identității este un proces prin care trece orice client care își deschide cont nou pe platforma Superbet. Ai la dispoziție 30 de zile din momentul deschiderii contului, iar în caz contrar contul va fi închis automat.
  • Numit și KYC, acesta este un pas obligatoriu, iar pentru clienți reprezintă garanția că se pot bucura de tot ceea ce oferă operatorul și pot efectua retrageri.
  • Odată ce au fost îndeplinite cerințele de mai sus, se va acorda un bonus de 200 de rotiri gratuite la slotul Shining Crown.
  • Valoarea fiecărei rotiri este de 0.20 RON și reprezintă valoarea cea mai mică a pariurilor disponibile.
  • Se acordă doar celor care deschid cont pe platforma operatorului prin site-urile partenere și care și-au verificat contul în perioada 01-31 martie 2023.
  • Trebuie să bifezi acordul privind informarea asupra bonusurilor, premiilor sau altor oferte promoționale ale companiei Superbet.
  • Sumele câștigate ca urmare a rotirilor gratuite se supun unui rulaj de X1 și pot fi rulate în secțiunea jocuri de pe site sau din aplicația „Superbet”.
  • Bonusul se acordă în cel mult 48 de ore de la finalizarea tuturor cerințelor.
  • Verifică această listă pentru a vedea care sunt jocurile ce nu participă la rulaj.
  • Acceptarea bonusului trebuie să se facă în cel mult 24 de ore de la creditarea acestuia, în caz contrar va expira automat.
  • Rotirile gratuite la slotul Shining Crown se acordă prin selectarea butonului Accept din notificarea de tip pop up.
  • 7 zile ai la dispoziție pentru a deschide bonusul după acceptarea lui. Trebuie doar să accesezi jocul Shining Crown și rotirile gratuite vor începe să ruleze automat.
  • Ai la dispoziție 7 zile să îndeplinești condițiile de rulaj (X1) ale bonusului înainte ca acesta și câștigurile aferente lui să fie anulate.
  • Toate bonusurile active pot fi vizualizate prin intermediul balanței bonus ale fiecărui jucător.

 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus