Oferta Superbet de noiembrie: 299 rotiri fără depunere!


Unul dintre cele mai complete casinouri online licențiate în România are o nouă promoție super pentru toți clienții noi. Deschide cont nou Superbet în perioada 4-13 noiembrie 2022 și pe lângă nenumăratele beneficii pe care le primești odată ce te-ai alăturat, ești întâmpinat și cu 299 Rotiri Gratuite oferite la jocul de păcănele online Burning Hot.

Cum iei cele 299 Rotiri Gratuite fără depunere?

  1. Deschide cont nou la Superbet în perioada 4-13 noiembrie 2022.
  2. Verifică-ți identitatea trimițând copie după cartea de identitate. O poți încărca în site, fie atașezi prin e-mail la suport@superbet.ro.
  3. Bifează acordul privind informarea asupra bonsurulor și premiilor pe care îl găsești în seciunea „Profil”.
  4. Acceptă și joacă cele 299 de Rotiri Gratuite la jocul de păcănele Burning Hot.

Burning Hot face parte din selecția de jocuri de top pe care furnizorul Amusnet Interactive o pune la dispoziția tuturor clienților prin intermediul Superbet. Este un joc de păcănele pe cinci linii de plată și apărut în vara anului 2014, atunci când au fost lansate mai multe astfel de jocuri ale dezvoltatorului bulgar. Jocul este dotat cu multiple caracteristici speciale și un jackpot progresiv pe patru niveluri, unde poți obține premii de ordinul sutelor de mii de lei.

Termeni și condiții:

  • Bonusul trebuie acceptat în cel mult 24 de ore și poți face asta prin apăsarea butonului ”Accept” din fereastra de tip pop-up.
  • Valabilitatea bonusului este de șapte zile din momentul acordării lui.
  • Primesc 299 de rotiri gratuite doar clienții care deschid cont nou în perioada 4-13 noiembrie 2022.
  • Valoarea unei rotiri gratuite este 0.20 RON, echivalentul pariului minim al slotului Burning Hot.
  • Câștigul pe care îl vei obține se acordă sub formă de bonus, iar pentru a-l converti în bani reali are condiție de rulaj 1X.
  • Sloturile Bronco Spirit, Solar Queen, Solar King, Take the Bank, Wild Thunter, Solar Temple, Aviator ș Book of Oz: Lock N Spin, cât și toate sloturile din secțiunea „Egypt Quest” nu sunt eligibile pentru rularea bonusului.

 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus