Stiri

Bine ai venit pe blogul Onlinepăcănele.ro, spațiul în care te ținem la curent în fiecare zi cu noutățile din industria de cazino online românească și internațională. Zilnic actualizăm blogul cu știri din domeniu, cele mai noi lansări de păcănele, știri despre parteneriate, dezvoltatori, companii și studiouri de gaming și cele mai interesante proiecte, bonusuri și promoții ale operatorilor de cazino licențiați. Iar, dacă vrei să primești noutățile și pe e-mail, nu ezita să te abonezi  la newsletterul nostru!

2022 se anunță a fi anul păcănelelor – iată de ce!
Fanii jocurilor de păcănele vor fi răsfățații anului în 2022 – deja s-au anunțat lansări explozive de la cei mai mari dezvoltatori din industrie. Detalii aici!
Detalii »
Top păcănele Microgaming anunțate pentru ianuarie 2022
Ești fan păcănele Microgaming? Descoperă cele mai inovatoare sloturi anunțate de dezvoltator pentru prima lună a anului 2022 chiar aici!
Detalii »
Descoperă fructele norocoase și spațiul cosmic în noul slot Frutopia!
Dacă pur și simplu adori jocurile de păcănele cu fructe, nu rata noua lansare Frutopia de la Tom Horn Gaming, acum la cazinouri! Află primele detalii aici!
Detalii »
Cash Bonanza, cel mai nou joc de păcănele marca Pragmatic Play
Pragmatic Play continuă seria sa de succes Bonanza și adaugă un nou titlu, de data aceasta un joc de păcănele cu fructe, Cash Bonanza. Vezi detalii!
Detalii »
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus