Peste 600 rotiri gratuite în aprilie


Nu e o păcăleală: vin sărbătorile! Dacă vrei să-ți petreci minivacanța de Paște în compania păcănelelor tale preferate online, avem un buchet de oferte din partea celor mai tari cazinouri de pe net ca să te bucuri de rotiri gratuite cât cuprinde!

Fără alte vorbe, să trecem la treabă cu cele mai tari oferte cu rotiri gratuite din aprilie:

Începe luna cu 299 rotiri fără depunere la Burning Hot

Nu e o păcăleală de 1 aprilie: Superbet te întâmpină cu un pachet de 299 rotiri gratuite fără depunere la Burning Hot dacă îți deschizi și verifici contul în perioada 1-5 aprilie.

Pentru a prinde oferta, tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi, apoi să trimiți o copie după cartea ta de identitate (sau un alt document de identitate) pentru verificare. După verificare, rotirile vor apărea în contul tău.

Nu uita nici de oferta de bun venit Superbet: poți beneficia de alte 300 de rotiri gratuite și până la 1200 de lei bonus pentru prima, a doua și a treia ta depunere!

Deschide-ți contul Superbet pentru 299 rotiri gratuite fără depunere la Burning Hot!

 

299 rotiri gratuite la Burning Hot

Runde gratuite sau free bet la Betano

La Betano, ai de ales între două oferte speciale în luna aprilie:

  • Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 pentru o ofertă combinată cu 60 de lei free bet la înregistrare și încă 60 de rotiri gratuite fără depunere, fără rulaj
  • Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus 150CROWN pentru 150 de rotiri gratuite fără depunere, fără rulaj la Shining Crown

 

Rotiri gratuite în plus în pachetul de bun venit Winmasters

Niciodată nu poți avea destule rotiri gratuite. Și Winmasters a înțeles asta, drept pentru care și-a îndulcit oferta de bun venit de cazinou. Iată cum procedezi:

  • Deschide-ți contul Winmasters
  • Fă o depunere de minim 50 de lei cu codul de bonus bonuscazino
  • Primești un bonus de 100% până la 1000 de lei + 150 rotiri gratuite la Fire Joker
  • În următoarele 2 săptămâni, poți revendica alte 100 de rotiri gratuite fără depunere și fără rulaj prin Casino Calendar

Surprize zilnice la Mozzart

În așteptarea Paștelui, Mozzart te invită la o vânătoare de ouă încondeiate prin Calendarul Lucky Easter. Intră zilnic în contul tău Mozzart în perioada 1-15 aprilie și revendică o nouă surpriză în fiecare zi! Surprizele pot fi orice de la bonusuri la depunere până la rotiri gratuite, uneori ambele!

Vezi ce surpriză ți-a rezervat Mozzart pentru ziua de azi!

 

Easter Drop cu premii de 150.000 EUR la Maxbet

Maxbet îți dă șansa să sărbătorești Paștele cum se cuvine prin turneul de sărbători Wazdan cu premii totale de 150.000 de euro! Joacă oricare joc Wazdan care participă la promoție, iar când ți se oferă posibilitatea, acceptă participarea la turneu.

Poți câștiga premii între 25 de lei și 500 de lei - și toată lumea are șanse egale la câștig, deoarece premiile se acordă aleatoriu.

Toate astea pe lângă bonusul generos de bun venit de 100% până la 1800 de lei și ofertele zilnice de rotiri sau bonusuri!

Ce mai aștepți? Prinde bonusul Maxbet chiar acum!

 

Intră în Universul Rundelor Gratuite cu NetBet

Zilnic, vei avea de ales între trei uși care toate trei duc, însă, spre aceeași destinație: Universul Rundelor Gratuite! După fiecare ușă vei găsi o altă surpriză, dar toate sunt de același fel: runde gratuite la păcănele!

Poți câștiga până la 350 rotiri gratuite la jocuri precum Book of Dead, Legacy of Dead sau Crown of Fire, printre altele.

Află acum ce se ascunde după fiecare ușă!

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus