Stiri

Bine ai venit pe blogul Onlinepăcănele.ro, spațiul în care te ținem la curent în fiecare zi cu noutățile din industria de cazino online românească și internațională. Zilnic actualizăm blogul cu știri din domeniu, cele mai noi lansări de păcănele, știri despre parteneriate, dezvoltatori, companii și studiouri de gaming și cele mai interesante proiecte, bonusuri și promoții ale operatorilor de cazino licențiați. Iar, dacă vrei să primești noutățile și pe e-mail, nu ezita să te abonezi  la newsletterul nostru!

333 oportunități de câștig cu Shining Crown!
333 de oportunități de câștig! Hai să joci la Shining Crown în cea mai proaspătă ofertă de toamnă din acest an, cu rulaj de doar 1x!
Detalii »
Bonus peste bonus în oferta de toamnă!
Toamna vine cu surprize peste surprize! 250 de rotiri gratuite fără depunere la Sizzling Hot Deluxe și bonusuri pe deasupra!
Detalii »
Peste o mie de rotiri gratuite în ofertele lunii mai!
Ultima lună din primăvară vine cu oferte care nu se pot ignora, cu peste 1000 de rotiri gratuite la cazinoul tău preferat
Detalii »
Iepurașul Superbet îți aduce bonus peste bonus în aprilie!
Superbet îți oferă rotiri gratuite fără depunere și free bet în aprilie, plus bonus dublu dacă depui minim 25 de lei în cont.
Detalii »
Peste 600 rotiri gratuite în aprilie
Luna asta poți prinde peste 600 de rotiri gratuite, adesea fără depunere, plus premii spectaculoase în bani!
Detalii »
Turnee Drops & Wins la Superbet cu premii de 2.5 milioane
Luna Martie vine cu o nouă surpriză: turnee Drops & Wins organizate în fiecare zi de Superbet în colaborare cu Pragmatic Play cu premii colosale!
Detalii »
Peste 1000 de rotiri gratuite în ofertele lunii martie!
Ofertele lunii martie din cazinourile online preferate îți aduc peste 1000 de rotiri gratuite, unele fără rulaj, altele fără depunere!
Detalii »
Oferta Superbet de martie: 200 de rotiri fără depunere la Shining Crown
De 1 martie, prinde Oferta Superbet de Mărțișor. Deschide și verifică-ți contul pentru 200 de rotiri fără depunere la slotul popular Shining Crown
Detalii »
Sute de Rotiri Gratuite fără depunere la NetBet
Operatorul de jocuri de noroc NetBet vine cu o ofertă specială pentru clienți noi, până la 5.000 RON free bet și 650 de Rotiri Gratuite.
Detalii »
Depui 80 de lei, primești 283 rotiri fără rulaj la Winmasters
Cel mai mare pachet de rotiri gratuite fără rulaj din această lună: 283 la număr, cu limită de 800 de lei la câștiguri!
Detalii »
Începe luna februarie cu 250 rotiri gratuite fără depunere și 25 RON FreeBet
Superbet vine în întâmpinarea clienților noi cu o promoție de neratat, 250 Rotiri Gratuite la slotul Sizzling Hot Deluxe și un FreeBet de 25 RON.
Detalii »
Ofertă exclusivă Winmasters de 330 rotiri fără rulaj!
Ofertă exclusivă de 50 de rotiri gratuite fără depunere la Shining Crown dacă te înregistrezi la Winmasters prin pagina OnlinePăcănele.ro
Detalii »
2 săptămâni de rotiri gratuite fără rulaj la Winmasters
Winmasters a decis să le ofere clienților platformei posibilitatea de a se bucura de promoții mult mai atrăgătoare, așa că umbla la bonusul de venit.
Detalii »
An nou, bonus nou de bun venit de la Mozzart Bet! 2.023 de RON și 200 de Rotiri Gratuite sunt ale tale!
Mozzart Bet te invită să te bucuri de un nou bonus de bun venit, de până la 2.023 RON și adițional 200 rotiri gratuite la Sweet Bonanza
Detalii »
În ianuarie, plouă cu rotiri gratuite la verificarea contului!
În ianuarie, plouă cu rotiri gratuite fără depunere la Shining Crown, slotul preferat al miilor de jucători de cazinouri online!
Detalii »
321 Rotiri Gratuite fără depunere sunt ale tale! Iată ce trebuie să faci
Începe anul 2023 așa cum trebuie cu Casa Pariurilor și pune mâna pe până la 821 rotiri gratuite, din care 321 fără depunere la Shining Crown
Detalii »
Superbet îți aduce rotiri gratuite de Anul Nou
Curând anul se-nnoiește și noul an se pornește cu Superbet! Sărbătorile de iarnă îți aduc o nouă ofertă de rotiri gratuite fără depunere!
Detalii »
Strategia de bază Blackjack
Blackjack este extrem de popular peste lume, ceea ce i-a determinat pe specialiști să conceapă strategii pentru o șansă mai mare la câștig.
Detalii »
Calendarul de sărbători Winmasters cu premii în fiecare zi!
Golden Calendar are o ediție specială pentru Luna Cadourilor, cu premii zilnice la Winmaster Casino! Deschide o nouă surpriză azi!
Detalii »
SlotV îți oferă premii colosale Apple de Crăciun și Anul Nou
Participă la turneele SlotV de Crăciun și Anul Nou pentru a câștiga premii Apple și bani cash în Luna Cadourilor
Detalii »
« Pagina anterioara | 1 | 2
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus