Bonusuri

Scopul oricărui cazino online este de a atrage jucători noi înaintea competiției și de a-i menține pe cei fideli. Pentru a atinge aceste obiective, fiecare operator își dezvoltă propriile sisteme de recompensare și loializare a jucătorilor. Atunci când spunem bonusuri la cazino, ne referim la fonduri extra sau alte premii/facilități pe care cazinoul ți le oferă la înregistrare sau după ce ai depus pentru prima dată pe platformă.

Bonusurile pot fi clasificate după mai multe criterii, însă noi îți vom prezenta cea mai simplă împărțire existentă, ca totul să fie ușor de înțeles:

  • Bonusuri pentru jucătorii noi (ex: bonus la înregistrare, bonus fără depunere, rotiri gratuite fără depunere, cashback etc.)
  • Bonusuri pentru jucătorii existenți (ex: programe de loialitate, cluburi VIP, bonusuri refer-a-friend, bonusuri reload)

Cele mai mari bonusuri de bun-venit

16-06-2024
Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Evaluare Cazino
1.
100% pana la
1000 RON
până la 220
rotiri gratuite
2.
Pachet de bun venit până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
3.
Până la
2000 RON
600
rotiri gratuite
4.
Până la
3333 RON
până la 333
rotiri gratuite

Avantajele bonusurilor la cazino

Majoritatea pariorilor la cazino, fie că aleg păcănele, ruletă sau blackjack se tem să piardă bani pe parcursul unei sesiuni de joc și caută orice strategie pentru a preveni acest lucru. Din păcate, oricât de priceput ai fi, nu poți evita pe deplin această situație.

Însă, bonusurile sunt o unealtă valoroasă la care poți apela în astfel de situații – ele te pot ajuta să-ți recuperezi fondurile pierdute și chiar să-ți multiplici balanța de joc existentă, ceea ce îți va da și șanse la câștiguri mai mari.

Ce sunt cerințele de rulaj și eligibilitate la bonusuri?

Un lucru important de menționat pentru cititorii noștri este că, în teorie, toate bonusurile sună bine și este ușor să te lași purtat de val atunci când vezi o ofertă atractivă online. Însă, ce trebuie să reții este că termenii și condițiile fac diferența dintre un bonus cu adevărat atractiv și unul care doar sună bine pe hârtie. Cu cât cerințele sunt mai ușor de îndeplinit, cu atât oferta respectivă merită mai mult să fie revendicată iar efortul pentru jucător este mai mic.

Cerințele de rulaj diferă de la bonus la bonus dar, în general, se referă la condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a converti suma acordată ca bani bonus în bani reali înainte de retragere. Foarte puține bonusuri nu au deloc cerințe de rulaj (unele oferte cu rotiri gratuite, de exemplu). Majoritatea impun să rulezi suma bonus de până la 50x la anumite jocuri de cazino, cel mai frecvent sloturi, înainte de a ți se aproba retragerea.

Cerințele de eligibilitate, pe de altă parte, se referă mai degrabă la publicul țintă căruia i se adresează un anumit bonus. De exemplu, unele bonusuri exclusive pot fi revendicate doar dacă ești client VIP, în timp ce unele bonusuri de bun venit nu sunt disponibile dacă depui prin e-wallet-uri (Skrill, Neteller sau PayPal).

Cum revendic un bonus la cazino?

Pașii pentru a revendica un bonus la cazino vor fi detaliați de regulă în pagina ofertei sau în secțiunea termeni și condiții. Dacă bonusul pe care vrei să-l revendici nu impune nicio depunere obligatorie, tot ce trebuie să faci pentru a intra în posesia lui este să te înregistrezi și să-ți verifici contul. Unele cazinouri îți pot cere și să inserezi un anumit cod bonus la înregistrare pentru a revendica un premiu cash sau rotiri gratuite (de exemplu, Netbet este unul dintre operatorii licențiați din România care folosesc frecvent astfel de coduri bonus).

În schimb, dacă bonusul pe care vrei să-l revendici este disponibil doar dacă realizezi o primă depunere pe platformă, îți recomandăm să verifici depunerea minimă impusă, dar și metodele de plată eligibile pentru bonus.

Cum găsim bonusuri la cazino?

Cea mai rapidă metodă de a găsi bonusuri la cazino este să cauți direct la sursă, adică să urmărești în mod constant pagina operatorului preferat. Îți recomandăm de asemenea să fii la curent și cu alte canale de comunicare pe care cazinoul respectiv este prezent (de pildă social media), să te abonezi la newsletter și să descarci aplicația mobilă (888, Netbet, Vlad Cazino, Winmasters și Superbet au astfel de aplicații pentru Android și/sau iOS).

Descărcarea aplicației mobile este importantă și pentru că îți oferă acces la promoții exclusive, disponibile doar pentru pariorii de pe mobil. Nu în ultimul rând, o altă modalitate de a găsi bonusuri la cazino este să te înscrii în programul de loialitate (de exemplu, Netbet are un program de loialitate denumit „Clubul Jucătorilor”, în timp ce 888 are un program VIP, “888 Club”).

Cele mai populare tipuri de bonusuri la cazino

Ca jucător începător mai ales, poate fi dificil să filtrezi cele mai bune bonusuri din multitudinea de oferte și promoții existente pe piață. Ca să-ți facem munca mai ușoară, am decis să-ți prezentăm noi cele mai îndrăgite bonusuri disponibile la operatorii licențiați din România:

Bun venit

Poți găsi acest bonus și sub denumirea de bonus la înregistrare sau bonus la prima depunere. Este destinat exclusiv jucătorilor noi și poate fi revendicat o singură dată, după crearea și verificarea contului și depunerea sumei minime pe platformă. Aceste bonusuri constau cel mai frecvent în dublarea primei depuneri până la o limită stabilită de fiecare cazino în parte – ex: 100% până la 500 RON. Dacă operatorul oferă un pachet de bun venit, te poți aștepta să primești și alte surprize, cum ar fi rotiri gratuite sau cashback, tot la înregistrare.

Fără Depunere

Acesta este de departe cel mai râvnit, dar și cel mai rar bonus regăsit la cazinourile din România și de peste hotare. Asta pentru că, deși este foarte profitabil pentru jucători, nu este sustenabil pe termen lung pentru cazinouri. Însă, dacă ai norocul să-l găsești, poți să-l revendici imediat după crearea și verificarea contului. Vei juca practic pe banii cazinoului, fără să-ți riști în niciun fel bugetul personal – însă, ține minte că valoarea acestui bonus este de regulă mai mică iar cerințele de rulaj sunt mari.

Rotiri Gratuite

Cazinourile mai oferă nou-veniților și un număr fix de rotiri gratuite la înregistrare (le poți găsi și sub denumirea de rotiri bonus sau rotiri extra). Acestea sunt creditate de regulă imediat după verificarea contului, sunt valabile pe o perioadă fixă (între 24 ore și 7 zile) și pot fi folosite doar la anumite jocuri de cazino. În funcție de ofertă, unele rotiri nu au deloc cerințe de rulaj și nu necesită nicio depunere pentru a fi revendicate, însă există și excepții.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus