Bonus de bun-venit

Bonusul de bun venit este cea mai des întâlnită ofertă la cazinourile licențiate din România, dar și din străinătate. Te poți gândi la bonusul de bun venit ca la un cadou pe care cazinoul ți-l oferă pentru a te determina să devii client și, de ce nu, să și rămâi un membru fidel și activ pe platformă.

După cum probabil intuiești, bonusurile de bun venit sunt și printre cele mai competitive de pe piață, tocmai pentru că operatorii se întrec în cele mai bune oferte pentru a atrage jucătorii. Asta nu se poate transpune decât în vești foarte bune pentru pariorii noi – diversitatea este la cote înalte iar cuantumul bonusurilor de bun venit crește în fiecare zi. Mai mult, operatorii lucrează și la oferirea unor cerințe de rulaj accesibile pentru ca oricine să se poată bucura de un câștig în plus.

Cui i se adresează bonusul de bun venit?

După cum sugerează și numele, bonusul de bun venit se adresează exclusiv jucătorilor noi. Din acest motiv, poate fi revendicat doar o dată per cont de jucător, la înregistrare, și doar de o singură adresă IP. Încercarea de a revendica același bonus de bun venit de mai multe ori de pe un singur cont va fi sancționată de cazino – contul îți va fi dezactivat sau vei fi exclus de pe platformă.

Bonusuri de bun-venit

16-06-2024
Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Evaluare Cazino
1.
100% pana la
1000 RON
până la 220
rotiri gratuite
2.
Pachet de bun venit până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
3.
Până la
2000 RON
600
rotiri gratuite
4.
Până la
1200 RON
300
rotiri gratuite
5.
5 tokenuri Jackpot Poker, 100% până la
1500 RON
200
rotiri gratuite
6.
100% până la
1000 lei
150
rotiri gratuite
7.
100% până la
1500 RON
88
rotiri gratuite
8.
Până la
3333 RON
până la 333
rotiri gratuite

Cerințe de rulaj pentru bonusurile de bun venit

Prin cerințe de rulaj înțelegem de câte ori este nevoie să pariezi fondurile bonus înainte să le poți converti și retrage în bani reali. În cazul bonusurilor de bun venit, acestea variază între 30x și 55x în medie. Ce mai trebuie să reții este că bonusurile de bun venit se pot împărți și în sticky și non-sticky.

Acești doi termeni sunt relevanți pentru că afectează modul în care se aplică cerințele de rulaj. În cazul bonusurilor de bun venit sticky, cerințele de rulaj se aplică atât bonusului, cât și depunerii tale inițale.

Pe de altă parte, bonusurile de bun venit non-sticky îți permit să joci doar cu depunerea ta și să retragi câștigurile dacă vrei oricând, cerințele de rulaj urmând să se aplice doar dacă folosești și bonusul.

Exemple de bonusuri de bun venit

În cele mai multe dintre cazuri, bonusurile de bun venit constau în bani extra pe care îi poți folosi la sloturi și alte jocuri de cazino. Aceste fonduri pot fi acordate cu sau fără depunere, în funcție de termenii și condițiile specificate de cazino și se supun unor cerințe de rulaj. De exemplu, Winmasters oferă în mod curent un bonus de bun venit de până la 1000 RON și 300 rotiri gratuite fără rulaj.

Există și cazinouri care oferă pachete de bun venit, adică mai multe bonusuri cash succesive la primele 3-4 depuneri, alături de rotiri gratuite sau cashback.  Un exemplu în acest sens ar fi MagicJackpot, care te premiază pentru primele două depuneri pe platformă cu un pachet total în valoare de 1500 RON și 600 rotiri gratuite.

Cum aleg bonusul de bun venit ideal pentru mine?

Alegerea bonusului de bun venit potrivit depinde de preferințele și obiectivele tale, dar și de bugetul tău. Fiecare tip de bonus de bun venit implică un alt nivel de efort pentru a-l revendica, de aceea este important să citești cu atenție termenii și condițiile.

Ca un principiu general, trebuie să menționăm că bonusurile de bun venit fără depunere au cerințe mai mari de rulaj, o valoare mai mică și limite mai stricte impuse câștigului maxim. Pe de altă parte, bonusurile de bun venit la prima depunere, mai ales cele care îți dublează suma inițială (match deposit bonus) sunt mai generoase și au cerințe de rulaj mai accesibile.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus