Bonus fără depunere

Bonusurile fără depunere la cazino sunt cele mai căutate de jucătorii de pretutindeni, iar motivele sunt lesne de înțeles – nu presupun nicio investiție din partea unui parior începător și pot fi revendicate  instant, după înregistrare. Bonusurile fără depunere constau de obicei în premii cu valoare monetară (bani cash, bani bonus, cashback) sau în rotiri gratuite acordate la diverse sloturi.

Cine poate revendica un bonus fără depunere?

În marea lor majoritate, bonusurile fără depunere se adresează jucătorilor noi. Așadar, dacă deja te-ai înregistrat și joci de ceva timp la același cazino online, șansele să mai fii eligibil pentru un astfel de bonus scad. Pot exista și unele excepții (ex: bonusuri fără depunere din cadrul programelor de loialitate), dar acestea sunt destul de rare.

Având în vedere faptul că operatorii licențiați din țara noastră nu permit jucătorilor să creeze conturi multiple sub același nume (este împotriva termenilor și condițiilor și se soldează cu inactivarea contului), bonusul fără depunere poate fi revendicat o singură dată per adresă IP.

Cum revendic un bonus fără depunere?

Cel mai frecvent, tot ce ai de făcut este să-ți creezi un cont pe cazinoul dorit și să treci de etapa de verificare. În termen de 30 zile de la crearea contului, va trebui să încarci copii scanate după buletin sau pașaport și un extras de cont bancar pe platformă. Aceste verificări sunt impuse tuturor cazinourilor licențiate din România pentru a certifica identitatea jucătorilor și a preveni spălarea de bani (de aceea se și numesc verificări KYC – Know Your Customer, respectiv AML – Anti Money Laundering).

Odată ce documentele tale sunt aprobate, ești eligibil să revendici un bonus fără depunere. Majoritatea bonusurilor fără depunere pot fi revendicate direct din pagina promoției, prin optare. Pot exista și cazuri în care este nevoie să folosești un cod bonus când finalizezi înregistrarea sau să îi contactezi pe cei de la customer support ca să-ți crediteze ei bonusul.

Maxbet, de exemplu, oferă în mod curent 50 RON fără depunere tuturor jucătorilor care și-au creat și verificat contul, dacă folosesc codul bonus „50CASINO”.

Termeni și condiții pentru bonusurile fără depunere

Asemeni altor oferte la cazino, și bonusurile fără depunere se supun cerințelor de rulaj. Mai mult, va fi impusă și o limită maximă a câștigurilor posibile cu ajutorul bonusului. În funcție de ofertă, termenii și condițiile se pot aplica doar bonusului, sau atât bonusului, cât și depunerii.

De exemplu, cazinoul îți poate cere să rulezi de 25x – 50x suma bonus și depozitul înainte să-ți aprobe retragerea. Doar în momentul în care ai îndeplinit aceste condiții, poți să te bucuri de câștigurile tale. Dacă încerci să îl retragi fără să îndeplinești cerințele de rulaj, bonusul va fi anulat.

Să spunem că vrei să revendici un bonus fără depunere de 20 RON, iar cerințele de rulaj sunt de 35x. Asta înseamnă că trebuie să pariezi în total 700 RON (20x35) înainte să poți retrage câștigurile.

Ce jocuri contribuie la cerințele de rulaj?

Un alt aspect pe care să-l iei în considerare se referă la jocurile care contribuie pentru cerințele de rulaj și în ce procentaj. În majoritatea cazurilor, sloturile contribuie 100%, urmate de procentaje mult mai mici pentru jocurile de masă (între 2-5% pentru ruletă, blackjack sau video poker). Mai mult, unele cazinouri exclud total sloturile cu jackpot progresiv, așadar nu uita să verifici și acest aspect înainte de a revendica un bonus fără depunere.

Valabilitatea bonusurilor fără depunere

Acum că ne-am lămurit în ce constau aceste tipuri de oferte și cum le revendici, probabil te întrebi și cât timp ai la dispoziție să o faci. Asemeni altor oferte la cazino, și bonusurile fără depunere sunt time-sensitive. În general, ele au o valabilitate de 72 ore (3 zile), dar pot exista și cazuri în care ai 30 zile la dispoziție de la acordare pentru a îndeplini cerințele de rulaj.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus