5,00 / 5
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina

Solar Queen Megaways

Dezvoltator
Playson
Format
5 role, Megaways
Miza maxima
100
RTP
95.84%
Rotiri gratuite
Da
Start-Stop
Da
Joc automat
Da
Jackpot
Nu
Volatilitate
Mare

Solar Queen Megaways este un slot video cu 5 role, între 2-6 rânduri și până la 7 776 linii de plată, grație mecanicii Megaways. Această configurație se schimbă constant la fiecare rotire, astfel că și potențialul de câștig variază. Printre funcțiile bonus și simbolurile speciale oferite regăsim simboluri wild, scatter și soare, alături de inovatoarea funcție Flaming Frames. Sunt prezente și runde cu rotiri gratuite, simboluri stivuite și simboluri wild sticky, astfel că jocul va oferi un potențial atractiv de câștig.

Cea mai spectaculoasă funcție este de departe Flaming Frames – aceasta rămâne activă timp de 10 rotiri. Când este declanșată, simbolul soare de culoare roșie va crea un cadru în flăcări ce transformă pictogramele în simboluri wild pe durata ultimei rotiri. Iar, dacă simbolul soare apare de mai multe ori, aceeași funcție Flaming Frames va adăuga un multiplicator progresiv care poate crește până la 10x.

Simbolul scatter al slotului este scarabeul – 3 scarabei oriunde pe role te vor răsplăti cu 10 rotiri gratuite. Pe durata acestei runde, simbolurile sticky wild vor rămâne fixate pe role până la finalul rotirilor.

Solar Queen Megaways oferă și o funcție de cumpărare a bonusului – dacă plătești de 100x valoarea mizei, vei fi direcționat spre runda cu rotiri gratuite. Această funcție este disponibilă doar în anumite jurisdicții, inclusiv România, dar este interzisă în Regatul Unit.

Rata de plată estimativă a acestui titlu este de 95.84%, iar nivelul său de volatilitate este foarte mare – așadar, se pot obține premii imense, dar cu o frecvență mică.

Solar Queen Megaways

Joaca acum Solar Queen Megaways la urmatoarele cazinouri

Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Alte jocuri
Evaluare Cazino
1.
Pachet de bun venit până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
1300+
2.
Până la
1500 RON
680+
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus