2022 se anunță a fi anul păcănelelor – iată de ce!


Dacă anul 2021 ne-a adus zeci de jocuri de păcănele cu fructe, animale, mitologie sau speciale ca Bigger Bass Bonanza sau Starburst XXXtreme, dar și continuări mult așteptate ca Jammin’ Jars 2 și Reactoonz 2, iată că nici anul 2022 nu se anunță deloc a fi lipsit de evenimente și lansări notabile, ci dimpotrivă.

Din primele zile ale anului putem vedea cum dezvoltatorii de software mari ca Microgaming, NetEnt, Quickspin sau Play’N GO ne țin la curent prin postări pe social media și comunicate de presă în legătură cu planurile lor în 2022. Și, nu este deloc greu să observăm un trend - lansările de păcănele au cea mai mare frecvență – așadar, am selectat pentru voi câteva dintre cele mai profitabile jocuri noi ce vor putea fi încercate în prima jumătate a anului:

#1 Dead or Alive Megaways

Dead or Alive Megaways

Fenomenul Dead or Alive nu poate fi negat la cazinouri – acest slot NetEnt din 2009 a ajuns să fie un etalon pentru păcănelele cu tematică Western și a fost atât de bine primit că dezvoltatorul ne-a adus și un sequel, Dead or Alive 2 în anul 2019. Iată-ne acum, trei ani mai târziu, cu o veste extraordinară – furnizorul vizitează din nou acest clasic și are în lucru o versiune Megaways pentru jucători.

Jocul demo nu este încă disponibil, însă, din detaliile preliminare, ce vă putem spune este că Dead or Alive Megaways are toate elementele să depășească așteptările – va avea o structură de 6 role și peste 100 000 de linii de plată. Mai mult, câștigul maxim posibil va fi unul incredibil, de 50 000x valoarea mizei.

#2 Tale of Kyubiko

Tale of Kyubiko

Tale of Kyubiko este o lansare specială marca Play’N GO ce promite să fie bine primită de fanii păcănele cu Asia, dar și de cei care adoră o poveste interesantă care ghidează acțiunea de pe role. Inspirat din mitologia asiatică, slotul o va avea în centru pe Inari, o zeiță care își poate schimba forma din om în vulpe. Aceasta îi va premia invariabil pe jucătorii care o urmează.

Slotul poate fi încercat deja în variantă demo, fiind lansat oficial pe 6 ianuarie 2022. Are o structură de 3 role, 3 rânduri și 5 linii de plată, însoțită de un RTP atractiv de 96.29%. Tale of Kyubiko este bogat în funcții speciale care o au în centru pe zeița Inari, cum ar fi Inari’s Fortune sau Inari’s Dance. Ambele te pot premia cu simboluri wild stivuite, re-rotiri și multiplicatori între 2x și 25x.

#3 Money Train 3

Money Train 3

Money Train 3 se anunță a fi cel mai așteptat sequel al anului, după succesul răsunător al originalului Money Train, urmat de Money Train 2 din septembrie 2020. Deocamdată jocul nu este disponibil în variantă demo și nu avem o dată fixă de lansare.

Ceea ce știm la acest moment este că cei de la Relax Gaming au anunțat că plănuiesc să ne aducă o continuare anul acesta care va menține aceeași temă inspirată din Vestul Sălbatic, dar va veni și cu câteva elemente de noutate – o funcție de colectare a simbolurilor, multiplicatori progresivi, re-rotiri, simboluri stivuite, simboluri sticky wild, rotiri gratuite și o opțiune de cumpărare a bonusului.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus