222 rotiri gratuite cu iz festiv și 44 RON bonus la sport, exclusiv pe Superbet!


Luna decembrie ne oferă numeroase evenimente de care să ne bucurăm alături de cei dragi - de la Ziua Națională a României, până la sărbătorile de iarnă, în această perioadă, cu toții vânăm cele mai atractive oferte și promoții. Și, pentru că luna decembrie mai este numită și luna cadourilor, și operatorii de cazino au decis să-și răsfețe clienții cu noi surprize.

Este și cazul Superbet, care anunță o nouă ofertă pentru jucătorii noi – înregistrează-te chiar azi și poți obține 222 rotiri gratuite în cazino și un bonus de 44 RON la pariuri sportive. Toate detaliile te așteaptă în rândurile următoare:

Ce am de făcut?

Înscrie-te prin acest link pe Superbet, completează formularul de înregistrare și validează-ți contul în perioada 3-19 Decembrie 2021. De asemenea, ca să fii eligibil pentru ambele oferte, asigură-te că ai bifat din contul de jucător că ești de acord să fii contactat în legătură cu bonusuri și promoții Superbet.

Cele două bonusuri (sport și cazino) pot fi revendicate doar de jucătorii noi care se înregistrează și își validează contul în perioada promoțională, nu și de clienții existenți de pe Superbet.

Detalii despre bonusuri și condiții de rulaj

Odată urmați pașii de mai sus, vei primi un bonus 2 în 1 care constă în 222 rotiri gratuite în cazino, acordate la slotul Lucky Lady’s Charm Deluxe de la NOVOMATIC și un bonus de 44 RON la pariuri sportive.

Rotirile gratuite au cerințe de rulaj de 1x iar valoarea fiecărei rotiri este de 0.10 RON – poți îndeplini rulajul în secțiunea “Jocuri” de pe Superbet sau din aplicația mobilă. La rulaj participă sloturile 100%, iar jocurile de masă și cărți sunt excluse (ruletă, blackjack, video poker). De asemenea, nici aceste sloturi nu participă la rulaj - Bronco Spirit (Pragmatic Play), Solar Queen (Playson), Solar King (Playson), Aviator (Spribe), Book of Oz: Lock N Spin (Microgaming), jocurile din secțiunea "Egypt Quest".

Nu te mai saturi de bonusuri? Intră zilnic în contul tău Superbet și revendică un nou cadou din
Calendarul de Crăciun Superbet!

Bonusul în valoare de 44 RON la pariuri sportive poate fi utilizat doar în secțiunile „Sport” și „Pariuri Live” de pe Superbet. Condițiile de rulaj sunt de 6x, cotă minimă 1.60 pe fiecare eveniment. Bonusul nu poate fi folosit pentru selecții din secțiunea virtuale. De asemenea, pariurile pe evenimente anulate nu vor fi incluse nici ele la rulaj.

Cât timp sunt valabile bonusurile?

Atât rotirile gratuite, cât și bonusul la pariuri sportive sunt creditate de organizator în maxim 48 de ore de la îndeplinirea condițiilor de mai sus și sunt valabile 7 zile, timp în care trebuie să le rulezi pentru a retrage în bani reali.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus