400 rotiri gratuite în oferta nouă MagicJackpot


Poate că unii dintre voi ați auzit de cazinoul despre care urmează să vorbim pe parcursul acestui articol, iar alții poate că nu ați auzit, fiind un cazinoul destul de nou apărut pe teritoriul țării noastre. Mai exact, în cele ce urmează vom discuta despre Magic Jackpot, un cazino care caută să atragă un număr important de noi utilizatori, dacă ne gândim și la bonusul de bun venit pe care aceștia îl pun la bătaie. Însă mai multe despre bonus și depre cum funcționează acest cazino la noi în țară, vom discuta în cele ce urmează, așa că rămâi aproape pentru a nu pierde cele mai importante detalii despre noua ofertă de bun venit MagicJackpot.

Bonusul de bun venit de la MagicJackpot

Orice jucător de la cazinourile online este interesat de bonusul de bun venit pe care un anumit cazino îl oferă utilizatorilor săi înainte de a se înregistra. Ei bine, acest lucur pare că a fost realizat și de cei de la MagicJackpot, care caută să ofere un bonus consistent, cu ideea de a câștiga cât mai mulți utilizatori. Deci, să vorbim despre ce ne poate oferi MagicJackpot.

Pentru început, ca să fii eligibil ofertei de bun venit, e nevoie de o depunere de cel puțin 50 de lei. Odată realizată această primă depunere, vei putea să primești în contul tău un bonus în valoare de 100% din ceea ce ai depus, dar bonusul nu poate fi mai mare de 900 de lei. De exemplu, ai depus 500 de lei inițial, iar pe lângă aceștia vei mai primi încă 500 de lei, totalizând 1.000 de lei. Totodată, pe lângă bonusul în bani, MagicJackpot oferă și 200 de rotiri gratuite ce pot ci fonsumate la jocul Shining Crown, astfel: vei primi în fiecare zi 20 de rotiri gratuite, timp de 10 zile.

Pe lângă cele 200 de rotiri primite după prima depunere, vei mai primi un alt bonus ce constă în acordarea a 200 de rotiri gratuite la Burning Hot, iar acestea vor putea fi consumate oricând. Rotirile gratuite au o valoare de 0.2 RON, iar bonusul trebuie rulat de 25 de ori înainte de a putea retrage un eventual câștig. Bonusul se acordă la verificarea contului!

La MagicJackpot vei mai primi un bonus și după ce vei realiza cea de-a doua depunere. Acest bonus constă în 50% din valoarea celei de-a doua depuneri, fără ca bonusul să depășească 600 de RON. De exemplu, faci o depunere de 400 de RON, iar suplimentar vei mai primi 200 de RON bonus, totalizând 600 de RON.

Asfel, observăm că MagicJackpot a pus un mare accent pe bonusul de bun venit, acesta fiind unul consistent și cât se poate de atrăgător, care în timp va face mulți utilizatori să aleagă MagicJackpot.

 

Deține MagicJackpot licență de funcționare?

Așa cum spuneam încă de la începutul articolului nostru, MagicJackpot este un cazino destul de nou, un cazino care parcă nu a reușit să strângă un număr prea mare de utilizatori, iar unul din motivele ce ar putea sta la baza acestui lucru poate ține chiar și de faptul că unii potențiali utilizatori poate nu știau dacă acest cazino beneficiază de licență sau nu.

Ei bine, începând cu decembrie 2021, MagicJackpot deține o licență de funcționare, licență ce are ca și număr de identificare L1203785W001253, iar aceasta expiră la finele anului 2030. Licența este una emisă de către ONJN, organul abilitat de lege cu controlul cazinourilor și caselor de pariuri online sau stradale.

Chiar și tu ai posibilitatea de a verifica dacă MagicJackpot beneficiază de această licență. Cum poți face acest lucru? Doar accesezi website-ul cazino-ului și te deplasezi în partea de jos a website-ului, acolo fiind afișate toate detaliile despre licența emisă.

Totodată, nu putem omite faptul că între MagicJackpot și Superbet există o legătură, o legătură directă mai ales la patronat, fiind momente în care se zvonea faptul că acest cazino este deținut chiar de cei dețin și Superbet.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus