44 RON și 222 rotiri gratuite de la Superbet! Revendică aici


Halloween-ul tocmai s-a încheiat, o nouă lună de toamnă începe iar Superbet te ajută să sărbătorești încă din prima zi cu o dublă ofertă destinată atât pasionaților de sport, cât și jucătorilor la păcănele. Înscrie-te pe Superbet începând cu 1 noiembrie și te așteaptă un bonus la sport de 44 RON și 222 rotiri extra în cazino la jocul de păcănele Lucky Lady’s Charm Deluxe.

Cum mă înscriu?

Promoția este valabilă în perioada 1-11 noiembrie 2021, exclusiv pentru jucătorii noi, Așadar, tot ce ai de făcut pentru a fi eligibil este să te înscrii pe Superbet prin acest link și să-ți verifici contul în perioada promoțională. De asemenea, după completarea formularului de sign-up, asigură-te că ai bifat și acordul de marketing pentru a putea beneficia de cele două bonusuri.

Dacă ești începător și nu ți-ai mai verificat contul de cazino până acum, trebuie doar să încarci copii după documentele tale (buletin, factură la utilități) și să aștepți să fie aprobate, iar apoi bonusurile te așteaptă.
 

Ce primesc?

Poți revendica două bonusuri – 44 RON la pariuri sportive și 222 rotiri gratuite în cazinoul Superbet, valabile exclusiv la slotul Lucky Lady’s Charm Deluxe de la NOVOMATIC.

Care sunt cerințele de rulaj?

Bonusul de 44 RON are cerințe de rulaj de 6x, cotă minimă 1.60. Poate fi folosit doar în secțiunile „Sport” și „Pariuri Live” de pe Superbet și este valabil 7 zile. Bonusul nu poate fi folosit pentru plasarea de bilete în secțiunea „Virtuale”. La rulaj participă toate pariurile câștigătoare sau necâștigătoare cu cotă pe fiecare eveniment de minim 1.60.  Bonusul se acordă fără depunere, în următoarea zi după validarea contului.

Deschide-ți contul Superbet, completează validarea contului și primești bonus de
PARIURI ȘI ROTIRI GRATIS

La acesta se adaugă și un bonus la păcănele – 222 rotiri gratuite la slotul Lucky Lady’s Charm Deluxe de la NOVOMATIC. Fiecare rotire valorează 0.10 RON (pariul minim la acest slot). Rotirile au cerințe de rulaj de 1x pe care le poți îndeplini la sloturile din secțiunea „Jocuri” de pe Superbet.ro sau din aplicație.

La rulaj nu participă jocurile de masă sau cărți (ruletă, blackjack, poker), nici următoarele sloturi -  Bronco Spirit. Solar Queen Solar King, Aviator, Book of Oz: Lock N Spin + întreaga secțiune "Egypt Quest". Vei primi o notificare pentru a accepta rotirile în următoarea zi după verificarea contului. Ele sunt valabile 7 zile.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus