500 rotiri extra la înregistrare, doar pe Netbet!


Îți plac rundele extra la păcănele? Ești începător la cazino și nu știi ce operator să alegi? Dacă te înscrii pe Netbet în această perioadă și îți validezi contul, operatorul te întâmpină cu 5 premii de nerefuzat. Te așteaptă până la 500 runde extra la cele mai cunoscute sloturi marca Play’N GO, EGT și Pragmatic Play dacă învârți roata norocoasă! Mai multe detalii mai jos:

Cum mă înscriu la promoție?

Simplu – înregistrează-te pe Netbet folosind acest link, folosește codul bonus „500ROTIRI” în câmpul indicat în formularul de sign-up și finalizează procedura de înregistrare prin încărcarea documentelor pentru verificările KYC (Know Your Customer) în maxim 14 zile de la crearea contului. Dacă nu ai mai făcut asta până acum, nu durează mult – trebuie doar să încarci copii scanate după documentele care fac dovada adresei și rezidenței (buletin, factură la utilități) și să aștepți să fie aprobate de echipa Netbet.

După aceea, vei fi eligibil pentru ofertă, vei putea accesa Roata Rundelor extra din contul tău de jucător și revendica unul dintre cele 5 premii.

Cum folosesc Roata Rundelor gratuite?

Odată ce ai urmat pașii de mai sus, vei găsi un widget cu roata rundelor gratis în contul tău de jucător. Widget-ul este disponibil 24 ore de la momentul activării iar oferta poate fi accesată o singură dată per adresă/domiciliu/calculator/adresă IP.

Poți revendica rotirile din secțiunea "bonusuri cu înscriere efectuată”, folosind butonul „joacă acum”. Când urmezi acești pași, se va deschide un pop-up cu roata rundelor gratis iar, dacă ești gata să-ți încerci norocul, poți folosi butonul „învârte”.

Ce premii pot obține?

Netbet acordă 5 premii totale care constau în 500 rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi, acordate la cele mai populare sloturi EGT, Play’N GO și Pragmatic Play. Acestea vor fi înscrise și pe roata norocului:

300 runde gratis la Legacy of Dead
200 runde gratis la Sweet Bonanza
500 runde gratis la Big Bass Bonanza
400 runde gratis la Shining Crown
100 runde gratis la 100 Super Hot

Temeni și condiții

Odată ce ai învârtit roata norocului cu succes, primești instant premiul tău în rotiri gratuite. Acestea sunt valabile 3 zile iar fiecare rotire poate fi folosită la jocurile de mai sus și are valoarea minimă a unei runde.

Câștigurile din rotiri nu au limite maxime impuse și vor fi acordate jucătorilor în balanța bonus după ce toate rotirile au fost jucate. Acest bonus este valabil 7 zile.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus