Acum poți aduce cazinoul în propria casă – 125 RON bonus la ruletă pe Casa Pariurilor!


Nimic nu se compară cu adrenalina de a experimenta jocuri de cazino exact ca în Vegas, din confortul propriei locuințe, cu dealeri adevărați. Dacă nu te desparți niciodată de mesele de ruletă live, avem plăcerea să-ți prezentăm o nouă ofertă de neratat în luna martie – Casa Pariurilor îți aduce un bonus de 125 RON dacă pariezi pe numărul norocos la Triumph Roulette de la Playtech. Ți-am atras atenția? Citește mai departe și află cum îl obții!

Când se desfășoară campania și cine poate participa?

Campania a început la sfârșitul lunii februarie și este în continuare activă, în intervalul orar 14:00 – 22:00, în zilele de 7,8,14,15,21,22,28 și 29 martie 2022. Se pot înscrie doar jucătorii cu vârsta de cel puțin 18 ani, rezidenți în România, care s-au înregistrat pe Casapariurilor.ro.

Ruleta numar norocos casa pariurilor

Ce ai de făcut pentru a intra în cursa pentru bonus este să mizezi minim 5 RON per rundă la jocul Triumph Roulette din cazinoul live Casa Pariurilor.

Ce pot obține?

Runda de ruletă se va desfășura în mod obișnuit – fiecare parior de la masă își va seta mizele, va plasa jetoanele pe tabela de joc de pe ecran și va aștepta ca bila să aterizeze în unul dintre locurile marcate de pe suprafața ruletei. Singura diferență este că, după ce pariurile se închid, se va alege un număr misterios aleatoriu care te va premia cu și mai mulți bani.

Dacă ai plasat mize pe acest număr, vei fi răsplătit cu 125 RON. Dacă și alți participanți au făcut același lucru, suma se va împărți. Conform termenilor promoției, acest mystery number va fi ales de 2 ori în fiecare oră.

Cum îmi retrag câștigurile?

Avem vești bune în acest sens – câștigul suplimentar nu are cerințe de rulaj, este acordat în bani gheață și poate fi retras imediat. Bonusul poate fi revendicat o singură dată per cont/per adresă IP.

Triumph Roulette, un joc de ruletă live cu adevărat spectaculos

Playtech este unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de software pentru cazinourile live, alături de Evolution Gaming, Pragmatic Play, Ezugi și VIVO Gaming. Un lucru mai puțin cunoscut este acela că dezvoltatorul are studiouri luxoase din care transmite jocurile live în mai multe locații – Riga (Latvia), Manila (Filipine) și, nu în ultimul rând, București, România.

Ruleta live

Triumph Roulette este un joc de ruletă live care urmează regulile ruletei europene. Așadar, roata ruletei va avea 37 de spații în total cu numere de la 1 la 36, respectiv un spațiu marcat cu verde pentru cifra 0. Acțiunea fiecărei runde este transmisă în timp real din studioul furnizorului din București și te poți așeza la o masă virtuală de pe orice dispozitiv (desktop, tabletă, mobil), trebuie doar să ai o conexiune live stabilă care să susțină streaming de calitate înaltă.

Așadar, vei avea parte de câteva avantaje dacă alegi acest titlu – un potențial de câștig mai bun față de ruleta americană, interacțiune cu dealeri români profesioniști, un design modern al studioului, unghiuri multiple ale camerei, opțiuni de pariere pe care nu le găsești la alți dezvoltatori (final bet, complete bet, half-complete bet, lucky dip) etc.

Rata de plată estimativă la Triumph Roulette este de 97.3%.

 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus