An nou, bonus nou de bun venit de la Mozzart Bet! 2.023 de RON și 200 de Rotiri Gratuite sunt ale tale!


Am trecut de puține timp în noul an, iar Mozzart Bet a schimbat și el bonusul de bun venit, oferindu-le clienților noi posibilitatea de a obține bonus de până la 2.023 RON și 200 de Rotiri Gratuite la jocul de păcănele Sweet Bonanza de la furnizorul Pragmatic Play. Lucrurile sunt foarte simple și tot ce trebuie să faci este înregistrezi și să depui folosind codul bonus MZZ100.

Mozzart Bet este unul dintre operatorii cu cele mai vechi ștate pe piața de jocuri de noroc din România și acum a intrat în familia platformelor care oferă cele mai mari bonusuri. Odată cu trecerea în noul an, a schimbat și suma pentru bonusul de bun venit de care te poți bucura. Pentru a te familiariza și mai mult cu jocurile Pragmatic Play a adăugat la bonusul în bani și 200 de Rotiri Gratuite la unul dintre cele mai populare jocuri: Sweet Bonanza.

Iată cum poți lua bonusul de bun venit de la Mozzart Bet

  1. Deschide acum cont nou pe platforma Mozzart Bet
  2. Efectuează o depunere minimă de 43 RON (unde depozitul să includă și taxa de 2%) și folosește codul bonus MZZ100.
  3. Obții până la 2.023 RON și în plus 200 de Rotiri Gratuite la jocul Sweet Bonanza.

O platformă completă, Mozzart Bet te invită să ai acces la sute de jocuri de la cei mai populari dezvoltatori de jocuri de noroc. Unul dintre acești furnizori mult căutați de jucătorii din întreaga lume este Pragmatic Play, cel care oferă publicului larg și slotul Sweet Bonanza, lansat în anul 2019. Jocul vine cu o serie de caracteristici interesante, respectiv RTP-ul de 96.48%, care este în media industriei, cât și cu volatilitate ridicată. Impresionantul mod de a plăti oriunde pe ecran și câștigul cel mare de până la 21.175 X miza sunt piesele de rezistență.

Termeni și condiții

  • Oferta se adresează doar celor care deschid cont nou și realizează o primă depunere în portofelul de Cazino cu un card de credit sau unul de debit.
  • Depune minim 43 RON (unde taxa de 2% să fie inclusă), folosește codul bonus MZZ100 și bucură-te de bonusul de 100% până la 2.023 și 200 rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza.
  • Valoarea maximă a bonusului este de 2.023 RON.
  • Bonusul va fi activat imediat ce jucătorul depune și respectă condițiile de depunere.
  • Pentru eligibilitate, câștigurile generate cu acest depozit trebuie rulate de 40 de ori înainte de a fi retrase (bonusul + depozit).
  • Câștigurile obținute ca urmare a rotirilor gratuite trebuie rulate de 35 de ori pentru a putea fi convertite în bani reali. 
  • Suma maximă pe care o poți retrage este de cinci ori X valoarea bonusului primit, iar în cazul rotirilor gratuite aceasta nu poate depăși 300 RON.
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus