Calendarul de sărbători Winmasters cu premii în fiecare zi!


Winmasters îți propune o ediție specială de sărbători a celebrului Casino Calendar care a încântat deja o mulțime de jucători. În Luna Cadourilor, Winmasters revine cu Golden Calendar Xmas Edition, care îți oferă o surpriză nouă în fiecare zi!

Ce pot câștiga?

Premiile oferite de Calendarul de Crăciun Winmasters se schimbă de la o zi la alta. În majoritatea cazurilor, te poți aștepta la rotiri gratuite fără depunere și fără rulaj la diferitele păcănele oferite de cazinou - pe 13 decembrie, de exemplu, primești 5 rotiri gratuite la Fire Joker:

5 rotiri gratuite fără depunere la Winmasters

Ce face acest Calendar de Crăciun și mai interesant este că premiul tău zilnic poate crește dacă completezi anumite cerințe. De exemplu, cele 5 rotiri gratuite la Fire Joker pot crește instant la 25 de rotiri dacă rulezi 250 de lei la păcănelele Play'n GO până la sfârșitul zilei.

Revino zilnic la Winmasters pentru o altă surpriză de sărbători cu Golden Calendar Xmas Edition!

Rotiri gratuite la Shining Crown în fiecare luni

Pe lângă Calendarul de Crăciun, Winmaster mai vine cu o ofertă nou-nouță, numită The Crown! Menită să-ți facă zilele de luni un pic mai vesele, promoția îți oferă 50 de rotiri gratuite la Shining Crown în schimbul unui rulaj de minim 250 de lei la același slot, în fiecare zi de luni.

Joacă la Shining Crown în zilele de luni și prinde 50 de rotiri gratuite!

Jocul de păcănele Shining Crown a reușit ca prin simplitatea lui să ajungă la inima jucătorilor din România și a devenit unul dintre cele mai populare încă existente pe piața jocurilor de noroc din țara noastră și nu numai. Lansat de Amusnet Interactive (fost EGT) în data de 04.07.2014, slotul dispune de volatilitatea scăzută spre medie și oferă un câștig maxim ce ajunge până la 5.000 X miza, iar plățile se pot face în 10 moduri diferite.

Cu un ecran colorat alcătuit din 5 role și 3 rânduri, Shining Crown dispune de simboluri fructate, Scatter, dar cel mai căutat este 7 Roșu, care stivuit pe o întreagă linie de plată aduce cel mai mare câștig. Numele vine de la Coroana de Rege care apare doar pe rolele 2, 3 și 4, ce substituie toate celelalte simboluri cu excepția Scatter. Odată apărut pe una dintre aceste role sau chiar pe toate, dacă leagă o combinație câștigătoare, întreaga rolă se transformă în simbolul Wild. Câștigurile se acordă doar de la stânga către dreapta, tot ce ai nevoie este de trei simboluri identice consecutive pe una din cele zece linii de plată.

Termeni și condiții:

  • Oferta este disponibilă în fiecare zi de luni, de la ora 00:00 și până la 23:59, ora României.
  • Oferta este valabilă doar pentru utilizatorii care au rezidență în România.
  • Primești 50 de rotiri gratuite la slotul Shining Crown pentru fiecare 250 RON jucați la acest joc al furnizorului Amusnet Interactive.
  • Un utilizator are voie să participe o singură dată pe zi.
  • Doar pariurile cuprinse între 1 și 10 Ron per rotire sunt eligibile pentru această promoție.
  • Câștigul maxim provenit din folosirea rotirilor gratuite este de 500 RON. Orice sumă care depășește această valoare va fi automat anulat.
  • Rotirile gratuite sunt disponibile pentru o singură zi de la creditarea lor în contul de joc.

 

 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus