Cash Bonanza, cel mai nou joc de păcănele marca Pragmatic Play


Pragmatic Play, un dezvoltator cunoscut de software și jocuri de cazino, bingo, jocuri cu dealer live și sporturi virtuale ne aduce o nouă lansare care va fi cu siguranță pe gustul fanilor păcănele cu fructe.
Cash Bonanza este cea mai nouă adiție din seria Bonanza a celor de la Pragmatic Play, alături de alte lansări de succes ca Sweet Bonanza și Bigger Bass Bonanza.

Mai mult, Cash Bonanza urmează traseul și temele stabilite deja de alte jocuri de păcănele de lux din portofoliul dezvoltatorului, în care teancurile de bancnote și lingourile de aur îi așteaptă pe pariori să le revendice.

Cele mai recente sloturi din portofoliul dezvoltatorului, Piggy Bank Bills și Empty The Bank au devenit deja hit-uri urmând această rețetă de succes, ceea ce este foarte probabil să se întâmple și cu noul Cash Bonanza.

Fructele norocoase întâlnesc seifurile cu bani în noul Cash Bonanza!

Cash Bonanza Pragmatic Play screenshot

Cash Bonanza este un slot video cu fructe care urmează o structură de 6 role, 4 rânduri și până la 262 114 linii de plată.  Slotul are un cadru unic de desfășurare și îi poartă pe jucători în interiorul unui seif plin de bancnote și monede de aur, în timp ce rolele principale conțin simboluri fructe (pepeni, cireșe, portocale, lămâi), stele norocoase și clopote. Slotul are o rată de plată de 96.52%, peste media industriei.

Alături de design-ul unic, jocul de bază îi surprinde pe jucători cu funcția Increasing Ways Respin în care simbolurile implicate într-o combinație norocoasă rămân fixate pe role și acumulează valoare până în momentul în care este acordat câștigul.
Mai mult, funcția crește configurația slotului, adăugând atât role, cât și rânduri suplimentare. Acest lucru are un impact direct asupra potențialului de câștig – numărul de linii de plată poate crește de la 4096 până la un maxim de 262 114.

Joacă Cash Bonanza gratis!

Jucătorii au parte și de jocuri bonus – dacă nimerești 3 sau mai multe simboluri scatter aurii pe role, vei declanșa rotiri gratuite. Fiecare simbol scatter suplimentar pe durata rundei îți va mai aduce rotiri în plus. De asemenea, se adaugă și un multiplicator de 1x care crește cu 1x odată cu fiecare combinație câștigătoare înregistrată.

Pentru că slotul are un nivel mare de volatilitate, sunt posibile câștiguri incredibile pentru pariorii care au răbdare să treacă și de câteva runde nesatisfăcătoare. Câștigul maxim la Cash Bonanza este de  5000x valoarea mizei.

Deocamdată, Cash Bonanza poate fi încercat doar în variantă demo, însă preconizăm ca va fi adăugat în curând și la cazinourile online din țara noastră care oferă jocuri de la dezvoltator – MagicJackpot, Maxbet sau Unibet.

Dacă îți place Cash Bonanza, te invităm să încerci și alte lansări recente din portofoliul Pragmatic Play – Yum Yum Powerways, Chilli Heat Megaways și Starlight Princess.

Păcănele

Joacă păcănele Pragmatic Play la:

29-04-2024
Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Evaluare Cazino
1.
100% pana la
1000 RON
până la 220
rotiri gratuite
2.
Pachet de bun venit până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
3.
Până la
1200 RON
300
rotiri gratuite
4.
5 tokenuri Jackpot Poker, 100% până la
1500 RON
200
rotiri gratuite
5.
100% până la
1000 lei
150
rotiri gratuite
6.
100% până la
1500 RON
88
rotiri gratuite

Declarații oficiale

Yossi Barzely, Chief Business Development Officer la Pragmatic Play, a declarat – „Cash Bonanza este cel mai nou titlu al nostru din colecția de sloturi inspirate din seifurile bancare. Suntem entuziasmați să vedem cum va fi primit de jucători. Cu rolele sale expansive, premiile atractive și o mulțime de bani cash, gata să fie revendicați, acest titlu lucrativ a fost creat având în minte toate categoriile de jucători și conține toate elementele pentru a-i da pe spate pe toți.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus