Celebrează Valentine’s Day alături de Superbet cu 199 rotiri gratuite la Book of Ra Deluxe!


Astăzi este Valentine’s Day, ziua în care celebrăm iubirea față de familie, partener sau, de ce nu, față de jocurile preferate! Pentru că Superbet nu vrea să lase această zi să treacă fără focuri de artificii, oferă 199 rotiri gratuite la Book of Ra Deluxe, dar și un freebet de 49 RON pentru pasionații de sport la validarea contului.

Citește mai departe și află cum le obții!

Cum revendic oferta și în ce perioadă?

Promoția se desfășoară în perioada 14-28 Februarie 2022. Este disponibilă doar pentru jucătorii noi care se înregistrează pe Superbet prin acest link și validează contul cu buletinul (KYC) în perioada promoțională.

Oferta Superbet

Deschiderea unui cont Superbet durează maxim 3 minute – trebuie doar să completezi formularul de înscriere cu datele tale (nume, prenume, adresă etc.) și să le confirmi. De asemenea, pentru a fi eligibil pentru bonus, nu uita să bifezi și acordul de marketing la înregistrare ca să poți fi contactat în legătură cu alte oferte și promoții Superbet.

Detalii despre bonus

Dacă ai urmat îndeaproape toți pașii de mai sus, ești eligibil pentru un bonus fără depunere cu 199 de rotiri gratuite la slotul cu egipt Book of Ra Deluxe de la NOVOMATIC. Vei avea 24 ore la dispoziție să le accepți manual (primești o notificare în contul de jucător). Apoi, doar deschide fereastra slotului și celebrează iubirea pentru păcănele – îți dorim runde cât mai profitabile!

Fiecare rotire valorează 0.10 RON (pariul minim). Bonusul este valabil 7 zile de la acordare.

Care sunt cerințele de rulaj și ce jocuri participă?

Câștigurile din rotiri au cerințe de rulaj de 1x – le poți îndeplini fie direct din site-ul Superbet.ro, fie din aplicația mobilă. La rulaj participă sloturile 100%, exceptând  Bronco Spirit (Pragmatic Play), Solar Queen (Playson), Solar King (Playson), Aviator (Spribe), Book of Oz: Lock N Spin (Microgaming) + toată secțiunea "Egypt Quest". Jocurile de masă și cărți nu participă la rulaj.

Iubești și sporturile? Profită de un freebet de 49 RON!

Superbet nu neglijează nici fanii sport și adaugă la această promoție un bonus special în valoare de 49 RON. Condițiile de eligibilitate sunt aceleași ca la rotiri – trebuie să te înregistrezi și să validezi contul în perioada promoțională (14-28 Februarie 2022).

Bonusul poate fi utilizat doar în secțiunile Sport și Pariuri Live de pe Superbet, este acordat în maxim 48 de ore jucătorilor eligibili și este valabil 7 zile. Cerințele de rulaj sunt de 6x, cotă minimă pe fiecare eveniment de 1.60 (participă toate pariurile, atât câștigătoare, cât și necâștigătoare). Bonusul nu poate fi folosit în secțiunea virtuale.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus