Descoperă fructele norocoase și spațiul cosmic în noul slot Frutopia!


Tom Horn Gaming, un furnizor important de software pe piața de cazino românească, decide să încheie anul 2021 cu focuri de artificii și o ultimă lansare de neratat pentru fanii păcănele ca la aparate.

Noul slot video, Frutopia, se anunță a fi similar cu vestitul Starburst de la NetEnt, însă va surprinde pariorii și cu unele elemente de noutate pe care le vom descoperi împreună în rândurile următoare.

Frutopia - o incursiune în spațiul cosmic și în viitor

Frutopia Tom Horn Gaming

Deși Frutopia are câteva elemente care ne aduc aminte de Starburst, îndeosebi tema cosmică, totuși execuția este una cu totul nouă. Fructele norocoase au un aspect futuristic și se află în capsule ale viitorului pe care jucătorii le pot controla. Fundalul sonor ne propune tonuri electronice misterioase care aduc aminte de călătoriile extraterestre și de filme celebre ca Star Trek.

După cum sugerează și numele acestui titlu, întreaga acțiune a slotului se desfășoară într-un oraș aflat la capătul galaxiei, populat exclusiv de fructe. Acesta poartă numele de Frutopia și promite să-i premieze doar pe cei mai iscusiți dintre jucători cu energia sa și cu puterile sale mistice.

Slotul a fost lansat oficial pe 23 decembrie 2021, exact la timp pentru Crăciun, și este disponibil deja în varianta demo pe site-ul oficial Tom Horn și pe pagina noastră. Poate fi accesat pe bani reali doar în jurisdicții europene ca Malta, Lituania sau Latvia. Deocamdată nu este lansat la cazinourile din România, însă îți recomandăm să urmărești platformele operatorilor licențiați din țara noastră cu jocuri de la Tom Horn (de exemplu Maxbet) pentru a fi primul care îl încearcă pe bani reali când apare.

Conform datelor furnizate de dezvoltator într-un comunicat de presă emis pe 22 decembrie 2021, Frutopia își propune să fie lansarea care încheie un an plin de realizări pentru Tom Horn Gaming. Mai mult, slotul ne invită să parcurgem o călătorie cosmică și oferă o nouă abordare asupra celui mai cunoscut gen de păcănele din lume, cele cu fructe. Acest gen clasic este adus în viitor, împrospătat și îmbunătățit cu simboluri speciale și funcții bonus.

Frutopia este un video slot cu o structură ce se schimbă la fiecare rotire – poți avea 1, 8, 27, 64 sau 125 de linii de plată. Din acest motiv, și scorul RTP este variabil și se plasează între 92% și 96%. Frutopia are un nivel mare de volatilitate și ne oferă un câștig maxim posibil de 3190x valoarea mizei.

Slotul ne propune 5 niveluri Frutopia, fiecare dintre ele cu un număr diferit de linii de plată și simboluri. De asemenea, în partea de jos a ecranului vom vedea două comutatoare verzi și roșii. Acestea îți arată câte vieți mai ai, dar și care este progresul tău curent în universul Frutopia. Atunci când jucătorii ajung la nivelul 5, vor primi 10 rotiri gratuite. Acestea nu pot fi re-declanșate iar, odată ce jocul bonus s-a încheiat, vei ajunge din nou la nivelul 1 din universul Frutopia.

Un alt concept interesant în Frutopia este existența unor miezuri de energie, similare celor regăsite în centralele nucleare – acestea sunt tot de culoare roșie și verde și îi ajută pe pariori să ajungă la nivelurile superioare din lumea Frutopia.

Declarații oficiale

Ondrej LapidesCEO la Tom Horn Gaming, a declarat – “Frutopia este un joc de păcănele cu un ritm perfect și un model matematic rafinat ce îi va ține pe jucători antrenați pe toată durata rotirilor. Cu elemente grafice captivante, alături de o coloană sonoră mistică, putem spune că acest joc este un mod perfect să încheiem anul. Credem că jucătorii vor adora acest titlu odată ce gustă modul de joc dinamic și trăsăturile extra ce le vor oferi până la de 3190x valoarea mizei.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus