Explorează tărâmul piramidelor cu 247 rotiri la Book of Ra Deluxe! Fii as la sport cu 45 RON pariuri!


Luna noiembrie este una foarte activă pentru operatorul de sport și cazino Superbet. În fiecare săptămână, Superbet îi delectează pe clienții noi cu promoții fresh, motiv pentru care suntem încântați să v-o prezentăm pe cea mai recentă dintre acestea. Dacă te înregistrezi pe Superbet și îți verifici contul în perioada 22 Noiembrie – 2 Decembrie 2021, te așteaptă 247 de rotiri gratuite și un bonus la pariuri sportive în valoare de 45 RON. Iată cum le revendici:

Cine se poate înscrie la promoție?

Oferta de mai sus este valabilă exclusiv pentru jucătorii noi, nu și pentru clienții existenți Superbet. Poți revendica cele două bonusuri dacă îți faci un cont și îl validezi în perioada promoțională.

Ce am de făcut?

Înscrie-te pe Superbet prin acest link și completează formularul de înregistrare cu datele tale personale (nume, prenume, adresă de e-mail etc.). Nu uita ca în această etapă să bifezi și acordul de marketing pentru a putea revendica cele două bonusuri.

Apoi, în perioada promoțională menționată mai sus, validează-ți contul cu buletinul și o factură la utilități pentru verificările KYC. După ce documentele sunt aprobate, ești eligibil pentru bonusuri – niciunul nu necesită o depunere, deci pot fi revendicate imediat, dacă îndeplinești condițiile de rulaj.

Detalii despre bonusuri

Superbet te premiază cu un pachet de bun venit ce constă într-un bonus la pariuri sportive în valoare de 45 RON și 247 rotiri gratuite fără depunere la slotul Book of Ra Deluxe de la NOVOMATIC. Fiecare bonus se supune altor termeni și condiții.

Pe scurt, bonusul sportiv poate fi utilizat doar în secțiunile „Sport” și „Pariuri Live” de pe Superbet, are condiții de rulaj de 6x și este acordat în maxim 48 de ore. El este valabil 7 zile iar la rulajul său participă toate pariurile câștigătoare sau necâștigătoare cu cotă pe fiecare eveniment de cel puțin 1.60. În schimb, bonusul nu poate fi folosit pentru selecții din secțiunea „Virtuale”. Dacă ai plasat un pariu pe un eveniment anulat sau pe un participant care nu a mai concurat, biletul va fi anulat și nu va mai participa la calculul rulajului.

În ceea ce privește bonusul de cazino, vei primi 247 de rotiri gratuite la slotul Book of Ra Deluxe de la NOVOMATIC, cu o valoare a fiecărei rotiri de 0.10 RON (sau echivalentul pariului minim). Rotirile au cerințe de rulaj de 1x – le poți îndeplini la sloturi (participă în proporție de 100% la rulaj). Jocurile de masă și cărți (video poker, blackjack, ruletă) nu sunt luate în considerare. De asemenea, nici aceste sloturi nu participă la rulaj - Bronco Spirit (Pragmatic Play), Solar Queen (Playson), Solar King (Playson), Aviator (Spribe), Book of Oz: Lock N Spin (Microgaming) + întreaga secțiune "Egypt Quest".

Cerințele de rulaj pot fi îndeplinite atât pe site-ul Superbet, cât și din aplicația mobilă. Rotirile sunt acordate la o zi după verificarea contului și sunt valabile 7 zile. Pentru a le primi, trebuie doar să dai click pe butonul Accept” din contul tău de jucător iar apoi să deschizi fereastra slotului Book of Ra Deluxe.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus