Fii premiat de două ori la păcănele cu noul bonus Get's Bet de 200% până la 900 RON!


Fanii păcănele au și mai multe motive să sărbătorească în luna februarie! Nu, nu ne referim doar la Dragobetele românesc ce urmează să ne încânte în curând, ci la bonusuri pe bune pentru cititorii noștri!

Suntem fericiți să vă informăm că Get's Bet tocmai a anunțat că dublează prima depunere a jucătorilor începând cu sfârșitul lunii februarie! Exact, ai citit bine, acum poți primi 200% până la 900 RON – doar urmează instrucțiunile de mai jos:

Cine poate obține bonusul și ce am de făcut?

Extra-bonusul de 200% până la 900 RON poate fi obținut doar de jucătorii noi care se înregistrează pe Get's Bet în perioada promoțională și depun suma minimă în aceeași zi în balanța de cazino. Dacă, însă, te-ai înregistrat azi și depui la câteva zile după, de exemplu, vei primi bonusul obișnuit, de 100% până la 900 RON.

Promoția este valabilă între 12.02.2022, ora 00:00 și 31.12.2022, ora 23:59. Bonusul se acordă automat jucătorilor eligibili, însă, dacă întâmpini orice fel de dificultăți, le poți scrie oricând celor de la customer support pe adresa suport@getsbet.ro .

Care sunt cerințele de rulaj?

Câștigurile din bonus au cerințe de rulaj de 30x înainte să le poți retrage în bani reali. Rulajul poate fi îndeplinit doar la sloturile din secțiunea cazino (100%). Jocurile de masă și cărți sunt excluse de la promoția de față. De asemenea, nu poți revendica acest bonus dacă ai altul activ în cont. Bonusul este valabil 7 zile iar, dacă nu îndeplinești rulajul în acest interval, va fi anulat, alături de eventualele câștiguri.

Ce păcănele găsim pe Get's Bet?

Get's Bet ne propune un catalog de 340 de păcănele populare, noi și cu speciale de la furnizori mari ca EGT, Synot, Microgaming, Pragmatic Play sau Red Rake Gaming. La o primă privire, cea mai mare parte din ofertă este reprezentată de sloturile EGT (112) – nu lipsesc cele mai căutate păcănele cu fructe, șeptari și coroane ca Shining Crown, Flaming Hot Extreme sau 20 Joker Reels.

Ne așteaptă și 20 de păcănele cu speciale, care adoptă diverse teme (mitologie, animale, magie, Egiptul Antic, exploratori) – The Ruby Megaways, Golden Buffalo Double Up, Power of Thor Megaways.

Nu în ultimul rând, asemeni altor cazinouri mari ca Unibet sau Vlad Cazino, și Get's Bet organizează periodic turnee la păcănele cu jackpoturi de mii de RON. De exemplu, chiar acum se organizează Turneul Jocurilor Noi cu premii de 7000 RON – orice client Get's Bet se poate înscrie gratuit, tot ce are de făcut este să mizeze sumele minime specificate la jocurile eligibile (ex: Bigger Bass Bonanza, Book of Vikings, Chilli Heat etc.).

Pariorii pot revendica și îndrăgitele jackpoturi progresive Jackpot Cards de la EGT (inimă neagră, romb, treflă și inimă roșie) dacă joacă la sloturile eligibile ale dezvoltatorului (Burning Hot, Rise of Ra etc.). Pe Get's Bet, la ora actuală, jackpotul de inimă neagră are o valoare explozivă de 307 838 RON, urmat de inimă roșie (5803 RON), romb (166 RON) și treflă (40 RON).

 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus