Începe luna februarie cu 250 rotiri gratuite fără depunere și 25 RON FreeBet


Superbet, unul dintre cei mai cunoscuți operatori de pariuri sportive și de jocuri de noroc din România îți oferă o gamă variată de peste o mie de sloturi și alte câteva sute de jocuri disponibile. Mai mult, vine în întâmpinarea clienților noi cu o promoție de neratat, oferindu-le în perioada 1-28 februarie 2023, 250 Rotiri Gratuite la jocul de păcănele Sizzling Hot Deluxe al furnizorului GreenTube și un FreeBet de 25 RON, toate doar pentru verificarea contului. În plus, ai și un bonus generos de bun de până la 1.200 RON

Verifică-ți contul Superbet și primești 250 de rotiri gratuite la Sizzling Hot + 25 de lei free bet
Numai la Superbet

Cum obții 250 Rotiri Gratuitela SIzzling Hot fără depunere + 25 RON FreeBet

Sizzling Hot Deluxe, unul dintre cele mai populare jocuri de păcănele

GreenTube este furnizorul care a participat la crearea unor sloturi care au servit drept sursă de inspirație pentru toți ceilalți dezvoltatori de jocuri de noroc din iGaming-ul mondial. Sizzling Hot Deluxe este unul dintre aceste sloturi pe cinci linii de plată și pe care încă îl poți juca atât online, cât și prin cazinourile fizice. Grila de joc este alcătuită din cinci role și trei rânduri, iar premiul cel mare atinge 1.000 X miza. Vei câștiga acest premiu doar atunci când 77777 se potrivește pe aceeași linie de plată. Paradoxal, deși este un joc de păcănele cu fructe, simbolul de top este 7, cunoscut ca fiind cifra norocoasă. RTP-ul jocului este 95.66%, puțin sub media industriei, iar volatilitatea este medie.

Termeni și condiții

  • Valoarea fiecărei rotiri gratuite este 0.05 LEI, echivalentul pariului minim al jocului Sizzling Hot Deluxe.
  • Bonusul este acordat doar jucătorilor nou-veniți prin site-urile partenere, care s-au înregistrat și au efectuat verificarea contului în perioada 1-28 februarie 2023 și care aveau bifat acordul în privința informării asupra bonusurilor.
  • Câștigurile obținute ca urmare a utilizării rotirilor gratuite se supun unor condiții de rulaj X1 și pot fi rulate doar în secțiunea „Jocuri” de pe site-ul Superbet.
  • Există jocuri care sunt excluse și nu contribuie la rulaj - lista lor se găsește pe pagina superbet.ro/wiki/jocuri-x
  • Pariul Gratuit este acordat exclusiv jucătorilor nou-veniți prin site-urile partenere care s-au înregistrat și au efectuat verificarea
  • Cota minimă pentru fiecare selecție de pe bilet este de 1.60.
  • Pariurile plasate din oferta Super Extra sau din categoria Speciale nu se vor lua în considerare.
  • Pariiul Gratuit trebuie rulat o singură dată.

 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus