iSoftBet dă startul Halloween-ului în avans cu Brides of Dracula Hold & Win


Halloween-ul se apropie cu pași repezi, iar dezvoltatorii de software pentru industria jocurilor de noroc deja au început pregătirile pentru a ne aduce noi titluri inovatoare, pline de suspans și misticism.

Este și cazul celei mai noi lansări iSoftBet, Brides of Dracula Hold & Win, care ne aduce în prim plan cel mai faimos personaj negativ din istoria românească, domnitorul Vlad Țepeș sau contele Dracula.

Brides of Dracula Hold & Win este și cel mai nou video slot din seria Twisted Tale a celor de la iSoftBet, care cuprinde și alte titluri inspirate din povești misterioase și personaje mitologice sau de film – Morgana Megaways, Moriarty Megaways și Queen of Wonderland Megaways.

Miresele lui Dracula te așteaptă pe role în Brides of Dracula Hold & Win

Brides of Dracula iSoftBet screenshot onlinepacanele.ro

Brides of Dracula Hold & Win este un video slot cu 5 role, 3 rânduri și 25 de linii de plată, care se desfășoară în Transilvania, în castelul bântuit și plin de mister al contelui Dracula. Mizele se plasează între 0.25 RON și 25 RON per rotire iar rata de plată estimativă este de 95.5%.

iSoftBet, unul dintre cei mai mari furnizori și agregatori de jocuri online ne aduce un hit perfect pentru Halloween, din care nu lipsește celebra mecanică de joc Hold & Win, regăsită și în alte lansări ale dezvoltatorului, alături de alte surprize pentru pariori – modifiers, runde bonus și re-rotiri.
În cadrul oricărei rotiri în jocul de bază, pariorii pot declanșa funcția Pick A Letter. Fiecare literă corespunde unui alt modifier – Win Spin, Bonus Add sau Wild Desire.

În plus, mecanica Hold & Win poate fi declanșată foarte ușor dacă nimerești 5 sau mai multe simboluri lună în cadrul oricărei rotiri. Vei fi recompensat cu 3 re-rotiri iar counter-ul se resetează după fiecare rotire norocoasă.

Fanii jocurilor gratis vor fi încântați de această lansare pentru că, pe durata rundei bonus, toate simbolurile lună cu valoare monetară vor fi completate și de simboluri diamant, care pot activa 4 boostere pe role – Cash Boost (crește valoarea simbolurilor lună vizibile), Extra Life (te premiază cu o re-rotire), Reel Boost (adaugă un nou rând pe grid-ul de joc) și Multiplier Boost (crește valoarea finală în bani cash a simbolurior lună).

Brides of Dracula Hold & Win promite să livreze o experiență plină de adrenalină, demnă de Sărbătoarea Morților. Este ultima adiție în seria Twisted Tale de la iSoftBet, un catalog de jocuri axat pe povești ficționale și narațiuni interesante.

Dacă vrei să încerci și tu sloturi de la iSoftBet gratuit sau pe bani reali, le poți găsi la numeroase cazinouri licențiate din țara noastră, printre care se numără și Maxbet, Netbet sau MagicJackpot.

Declarații oficiale

Mark Claxton, Director de Jocuri la iSoftBet a declarat – “Sezonul înfricoșător se apropie și adăugăm un nou titlu în seria noastră Twisted Tale, Brides of Dracula. Ne-am inspirat din povestea celui mai faimos personaj negativ sângeros iar miresele lui vampirice sunt personaje cheie în hit-ul nostru Hold & Win. Slotul oferă numeroase funcții, un potențial de câștig incredibil și o temă captivantă și suntem foarte mulțumiți de modul în care s-a materializat acest nou hit și abia așteptăm să vedem cum vor reacționa fanii noștri.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus