Lasă norocul să te poarte în noul an cu bonusul Superbet – 339 rotiri gratuite!


Sărbătorile de iarnă sunt în sfârșit aici – afară ninge ușor, iar majoritatea dintre noi ne-am retras în interiorul casei alături de familie și de prieteni. Dacă îți place să-ți încerci norocul și mai mult la jocurile de păcănele preferate în preajma Crăciunului, în speranța că spiritul sărbătorilor îți va aduce și mai multe câștiguri nesperate, ai toate motivele să te înscrii la noua ofertă Superbet.

Operatorul încheie anul 2021 cu un ultim bonus exploziv pentru pariorii noi – 339 rotiri gratuite FĂRĂ DEPUNERE. Toate detaliile mai jos:

Cine se poate înscrie la promoție?

Oferta este valabilă doar pentru jucătorii noi care se înscriu pe Superbet prin acest link în perioada 20 Decembrie 2022 – 6 Ianuarie 2022 și își validează contul cu buletinul. Dacă ești nou la cazino, trebuie doar să completezi formularul de sign-up cu datele personale (nume, prenume, adresă), iar apoi să încarci pe platforma Superbet copii după documentele tale (buletin și o factură la utilități).

De asemenea, pentru a revendica bonusul, trebuie să bifezi la înscriere că ești de acord să fii contactat de Superbet în legătură cu noi campanii, oferte și bonusuri (acordul de marketing). Asta e tot – dacă ai urmat cu succes pașii de mai sus, la următoarea logare în cont, te așteaptă bonusul tău!

Ce primesc?

Superbet acordă 339 rotiri gratuite FĂRĂ DEPUNERE la slotul Shining Crown. Așadar, dacă își plac sloturile cu fructe oricum, de ce să nu-ți încerci mâna și la unul dintre cele mai populare păcănele EGT din România? Odată îndeplinite cerințele, rotirile vor fi acordate în maxim 48 de ore în contul tău.

Ai 24 de ore la dispoziție să le accepți accesând notificarea pop-up primită în cont. Apoi, deschide fereastra slotului Shining Crown, bucură-te de rundele extra și baftă să prinzi coroana regală!

Cerințe de rulaj și detalii despre valabilitatea bonusului

Odată acordate, rotirile devin active în balanța bonus și sunt valabile 7 zile – în această perioadă, trebuie să îndeplinești cerințele de rulaj, altfel bonusul și câștigurile vor fi anulate. Același lucru se aplică și dacă încerci să retragi în bani reali fără a îndeplini anterior rulajul.

Cerințele de rulaj pentru câștiguri sunt de 1x și pot fi îndeplinite pe site-ul Superbet, în secțiunea jocuri, sau din aplicație. Sloturile participă 100% la rulaj, însă jocurile de masă și cărți sunt excluse (video poker, blackjack, ruletă).

De asemenea, la rulaj nu participă următoarele sloturi din portofoliul Superbet - Bronco Spirit (Pragmatic Play), Solar Queen (Playson), Solar King (Playson), Aviator (Spribe), Book of Oz: Lock N Spin (Microgaming) + sloturile din secțiunea "Egypt Quest".

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus