Magia premiilor aleatorii începe pe MagicJackpot!


Îți place să fii surprins în fiecare zi la cazino cu noi premii, recompense, bonusuri și promoții? Ei bine, MagicJackpot a decis să îți facă pe plac și mai mult în luna noiembrie și dă startul oficial promoției Wheel of Magic. În fiecare zi, jucătorii care învârt roata norocoasă pot obține numeroase premii aleatorii, inclusiv rotiri extra și bonusuri la depunere. Detalii mai jos:

Cum mă înscriu?

Poți participa la promoție dacă te înscrii prin acest link dedicat. Oferta este disponibilă exclusiv clienților MagicJackpot înregistrați pe platformă care au depus cel puțin o dată în trecut. Dacă ai un cont nou și verificat, însă nu ai realizat o primă depunere până acum, nu vei avea acces la roata norocoasă.

Cum revendic un premiu?

Tot ce ai de făcut este să învârți roata norocoasă. Ai dreptul la o rotire pe zi, în intervalul orar 00:01 – 23:59 EEST. După această perioadă, roata se resetează și îți poți încerca norocul din nou. Rezultatul fiecărei rotiri va fi decis complet aleatoriu de software, astfel că toți jucătorii vor beneficia de șanse și probabilități egale.

Se pot obține 8 rezultate în urma rotirilor - Necâștigător, Rotiri Gratuite, Rotiri Magic, Bonus, Bonus Magic, Ofertă de Rotiri, Bonus la Depunere, 50.000 RON MagicJackpot. Fiecare rotire poate declanșa un singur tip de bonus – toate, cu excepția marelui premiu de 50 000 RON vor fi acordate instant jucătorilor care îndeplinesc toate condițiile specificate (de exemplu, dacă ai obținut un bonus la depunere, condiția de a-l revendica va fi să-ți încarci contul de jucător cu o anumită sumă).

Jackpotul de 50 000 RON va fi acordat direct de organizator în bani cash marelui câștigător după validare.

Alte detalii relevante despre promoție

Indiferent de premiul obținut, ai obligația să-l activezi înainte de ora 23:59 în aceeași zi în care ai învârtit roata. Pentru a revendica premiul, trebuie fie să apeși pe butonul „Claim”, fie să îndeplinești alte condiții specificate de organizator (ex: să realizezi o depunere). În caz contrar, dacă nu urmezi indicațiile întocmai cum au fost comunicate, premiul înscris pe roată nu îți va fi creditat.

Despre MagicJackpot

MagicJackpot este unul dintre cele mai noi cazinouri licențiate de pe piața românească. Parte din Superbet, MagicJackpot operează atât agenții fizice, cât și o platformă online, MagicJackpot.ro. Aici te așteaptă peste 900 de jocuri de la liderii industriei (NetEnt, Microgaming, EGT), jackpoturi incredibile și un pachet de bun venit atractiv în valoare de 1500 RON și 600 rotiri gratuite.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus