Netbet acordă 250 de rotiri gratuite la Sweet Bonanza dacă depui 50 RON


Netbet îi invită pe fanii păcănele online să înceapă luna martie cu stil și îi răsplătește cu 250 de rotiri gratuite la Sweet Bonanza de la Pragmatic Play, un adevărat clasic pe piața de cazino românească. Dacă ești gata să sărbătorești mărțișorul nu doar o zi, ci o întreagă săptămână, iată ce ai de făcut pentru a primi bonusul:

Când este valabilă promoția și cui i se adresează?

Netbet desfășoară o campanie fulger cu durată limitată, așadar, îți recomandăm să te înscrii rapid prin acest link dedicat. Oferta este valabilă între 1 Martie 2022 – 8 Martie 2022. Pot participa doar pariorii care se înscriu în perioada promoțională și validează contul cu buletinul până la data de 8 martie, ora 23:59 EET, nu și clienții existenți ai cazinoului Netbet.

Ce am de făcut?

Pentru a primi rotirile, trebuie să depui minim 50 RON și să utilizezi codul bonus „MARTISOR” . Poți revendica această ofertă doar o dată per cont/per adresă IP. Cele 250 de rotiri gratuite îți vor fi creditate în maxim 72 de ore în contul de jucător – pentru a le folosi, trebuie doar să deschizi fereastra slotului Sweet Bonanza de la Pragmatic Play, în modul pe bani reali.

Rotirile sunt valabile 7 zile, doar la acest joc de păcănele, timp în care trebuie să îndeplinești rulajul.

Care sunt cerințele de rulaj?

Se aplică cerințe de rulaj de 40x pentru valoarea inițială a bonusului. De asemenea, poți câștiga maxim 300 RON din rotiri. Important de reținut este și că depunerile prin portofele electronice nu sunt eligibile pentru promoție, așadar va trebui să depui printr-o alternativă acceptată de Netbet (card bancar, transfer bancar, Revolut etc.).

Despre Sweet Bonanza de la Pragmatic Play

Sweet Bonanza este un joc de păcănele cu dulciuri și fructe, dar și unul dintre cele mai îndrăgite titluri din portofoliul Pragmatic Play de pe piața românească. Are o structură de 6 role și plătește în ambele sensuri (stânga-dreapta și vice versa). Slotul permite un câștig maxim incredibil de 21 175x valoarea mizei, are un scor RTP peste medie de 96.49% și un nivel mediu spre mare de volatilitate.

Câteva dintre trăsăturile sale forte sunt rundele bonus cu rotiri gratuite și rolele în cascadă – acestea permit acumularea de câștiguri consecutive la o singură rotire, dar și posibilitatea de a declanșa o valoare maximă a multiplicatorului de 100x. Rotirile gratuite pot fi re-declanșate, fără a exista o limită maximă. Și din punct de vedere vizual, Sweet Bonanza este un slot de impact – se desfășoară într-o lume fictivă a dulciurilor, în fundal regăsindu-se cornete de înghețată și bomboane de ciocolată.

Aceeași temă este prezentă și pe rolele principale – simbolurile care te premiază sunt fructele (prune, struguri, banane, pepeni), bomboanele de diverse culori și forme, dar și globurile în culorile curcubeului.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus