Ofertele de Crăciun se țin lanț pe Superbet - prinde-le pe toate!


Oricărui parior îi place să primească vești bune, cu atât mai mult în perioada sărbătorilor de iarnă. Tocmai de aceea, suntem entuziasmați să-ți prezentăm noua ofertă delicios de festivă de la Superbet – operatorul lansează Supercalendarul cu oferte zilnice – te așteaptă zeci de premii în cazino și la sport, de la bonusuri până la rotiri gratuite toată luna decembrie. Iată mai multe detalii:

Calendarul de Craciun Superbet

Cine se poate înscrie la promoție?

Promoția „SuperCalendar” sau „Advent Calendar” de pe Superbet este valabilă în perioada 01-24 Decembrie 2021, între orele 00:01 și 23:59 CET. Se pot înscrie deopotrivă jucătorii care se înregistrează acum prin acest link și cei existenți de pe Superbet. Fiecare ofertă din calendar poate fi revendicată o singură dată pe zi din pagina dedicată, în intervalul orar 00:00 – 23:59.

Singura condiție pentru a fi eligibil este să bifezi acordul de marketing din profilul tău pentru a putea fi contactat în legătură cu bonusuri și promoții Superbet.

Ce premii sunt puse la bătaie?

Pentru că Superbet vrea să se asigure că toți clienții săi sunt tratați regește de Crăciun, oferă în fiecare zi bonusuri personalizate – bonusuri la sport, bonusuri în cazino, rotiri gratuite sau bonusuri pentru evenimente specifice. Nu este neglijat niciun jucător, astfel că vei găsi promoții în toate categoriile de jocuri Superbet – Sport, Live, Jocuri, Casino Live și Loto.

Pentru a primi un bonus dintr-o anumită categorie, trebuie să te asiguri că, la momentul revendicării, nu aveai blocată secțiunea respectivă. Poți solicita organizatorului blocarea sau deblocarea unei secțiuni iar aceasta va fi procesată în 72 de ore.

Ține minte că va trebui să optezi manual în fiecare zi pentru promoția care te interesează, accesând pagina dedicată. Unele bonusuri vor fi însoțite de cerințe de rulaj pe care trebuie să le îndeplinești înainte de a retrage în bani reali. În prima și ultima zi a SuperCalendarului, atât jucătorii noi, cât și existenți vor fi premiați cu un bonus fără depunere.

Când îmi primesc bonusul?

Dacă ai urmat cu succes instrucțiunile de mai sus, vei primi bonusul în maxim 48 de ore de la finalizarea promoției la care ai participat. Acesta va fi disponibil în balanța bonus, trebuie acceptat în 24 de ore accesând notificarea primită de la organizator și este disponibil 2 zile, timp în care trebuie să îndeplinești cerințele de rulaj specificate, altfel bonusul expiră. Dacă încerci să retragi în bani reali fără a îndeplini cu succes rulajul, bonusul și eventualele câștiguri vor fi anulate de organizator.

Bucură-te de premii în fiecare zi cu Calendarul de Crăciun oferit de Superbet și vei avea
SĂRBĂTORI FERICITE!

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus