Pășește cu dreptul în Anul Nou cu 22 RON fără depunere și 222 rotiri gratuite Superbet!


Anul 2022 este un prilej de schimbare și îmbunătățire pe plan personal sau financiar pentru majoritatea dintre noi. Nici cazinourile nu ratează ocazia de a-și împrospăta ofertele în această perioadă, spre încântarea pariorilor de pretutindeni. Superbet te ajută să pășești în Anul Nou cum se cuvine și oferă 22 RON fără depunere la pariuri sportive și 222 rotiri gratuite în cazino jucătorilor noi. Toate detaliile în rândurile următoare:

Cui i se adresează oferta?

Promoția de față cu dublu bonus Superbet (sport + cazino) poate fi revendicată doar de jucătorii noi care își creează un cont și îl validează în perioada 07-23 Ianuarie 2022. Din păcate, ea nu este accesibilă și jucătorilor existenți.

Cum revendic oferta?

Înscrie-te pe Superbet prin acest link și completează formularul cu datele tale personale (nume, prenume, adresă, CNP). Apoi, asigură-te că ți-ai validat contul cu buletinul și o factură la utilități în perioada promoțională și că, la momentul revendicării bonusului, aveai bifat acordul de marketing din contul tău de jucător, pentru a putea fi notificat în legătură cu alte promoții Superbet.

Bonus fara depunere Superbet

După ce îți sunt aprobate documentele, ești eligibil pentru ambele bonusuri fără depunere.

Termeni și condiții bonusuri

#1 Bonus Sport

Bonusul la sport în valoare de 22 RON fără depunere poate fi utilizat doar în secțiunile Sport” și „Pariuri Live” de pe Superbet. Cerințele de rulaj sunt de 6x, bonusul este acordat în maxim 48 de ore și valabil timp de 7 zile. El va fi creditat în balanța bonus iar, în acest interval, trebuie să îndeplinești rulajul pentru a retrage în bani reali, altfel bonusul expiră.

La rulajul bonusului contribuie toate pariurile câștigătoare sau necâștigătoare cu cotă pe fiecare eveniment de minim 1.60. La rulaj nu vor contribui selecțiile din secțiunea „Super Cotă”, orice selecție de loto sau pariurile cu cote mai mici de 1.60. De asemenea, bonusul nu poate fi folosit în secțiunea virtuale.

#2 Bonus Cazino

Alături de bonusul la sport, poți revendica și un bonus fără depunere în cazino. Acesta constă în 222 de rotiri gratuite acordate la slotul Burning Hot de la EGT (valoarea fiecărei rotiri este de 0.2 RON). Rotirile au cerințe de rulaj de 1x pe care le poți îndeplini pe site, în secțiunea „jocuri”, sau direct din aplicația mobilă.

Sloturile online contribuie în proporție de 100% la rulaj, în timp ce jocurile de masă și cărți sunt excluse de la promoția de față (blackjack, ruletă, video poker). În plus, următoarele păcănele sunt excluse și ele - Bronco Spirit (Pragmatic Play), Solar Queen (Playson), Solar King (Playson), Aviator (Spribe), Book of Oz: Lock N Spin (Microgaming) + întreaga categorie de sloturi "Egypt Quest".

Odată ce ai îndeplinit toate condițiile de mai sus, rotirile îți vor fi creditate în contul de jucător în maxim 48 de ore. Vei avea la dispoziție 24 de ore să le accepți, altfel ele expiră – pentru a accepta rotirile, doar deschide notificarea pop-up la următoarea autentificare în cont și apasă pe butonul „accept”. Apoi, deschide fereastra slotului Burning Hot și spor la runde cât mai profitabile! Nu uita să folosești rotirile și să îndeplinești rulajul în maxim 7 zile, altfel atât rotirile, cât și eventualele câștiguri vor fi anulate.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus