Superbet îți aduce rotiri gratuite de Anul Nou


Curând anul se-nnoiește și noul an se pornește cu jocuri noi, oferte de nerefuzat și, sperăm, tot ce ne dorim. Iar la Superbet, ofertele de nerefuzat pornesc mai devreme - chiar de acum! Pentru că, un cont nou deschis în perioada 19 decembrie 2022 - 8 ianuarie 2023 îți aduce nu mai puțin de 299 rotiri gratuite fără depunere la Burning Hot!

Venim cu detaliile:

Rotiri gratuite Superbet de sărbători

Obișnuita ofertă pentru jucătorii noi care își verifică conturile Superbet vine de această dată cu un pachet fenomenal de rotiri gratuite fără depunere la Burning Hot, jocul ca la aparate preferat de atât de mulți jucători români. Iar pentru a prinde oferta, nu trebuie să faci altceva decât să:

  • Deschizi un cont nou la Superbet folosind acest link
  • Să-ți încarci documentele necesare pentru verificarea contului

Gata! Odată completată această procedură, vei primi cele 299 rotiri gratuite fără depunere de îndată să poți juca fără griji și riscuri până la Anul Nou.

 

Termeni și condiții

Așa cum probabil te aștepți, acestei oferte i se aplică termeni și condiții:

  • Nu uita să bifezi acordul pentru comunicări comerciale la înregistrare
  • Fiecare rotire bonus are o valoare de 0,2 lei
  • Câștigurile obținute în urma rotirilor au cerință de rulare 1x, adică trebuie să-i rulezi o singură dată pentru a-i transforma în bani reali
  • Cerințele de rulare pot fi completate pe jocuri de păcănele cu excepția Bronco Spirit (Pragmatic Play), Take the Bank (Betsoft), Zeus Wild Thunder (Synot), Solar Queen (Playson), Solar King (Playson), Solar Temple (Playson), Aviator (Spribe) și Book of Oz: Lock N Spin (Microgaming) împreună cu toate jocurile din secțiunea "Egypt Quest".
  • Citește mai mult despre condițiile de acordare și cerințele aferente pe pagina promoției.

Burning Hot

Burning Hot este unul dintre cele mai iubite păcănele retro din oferta Amusnet Interactive (fost EGT). Jocul are un format clasic 5x3 cu role umplute cu simbolurile clasice pentru păcănele cu fructe. Burning Hot are un RTP teoretic de peste 95% și volatilitate medie, ceea ce înseamnă că va prinde combinații câștigătoare relativ des, iar te poți aștepta la câștiguri medii din fiecare.

Burning Hot are mai multe variante, cu un număr diferit de linii de plată. Rotirile gratuite oferite de Superbet de Crăciun și Anul Nou vor putea fi jucate pe varianta de bază.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus