Top păcănele Microgaming anunțate pentru ianuarie 2022


Asemeni altor dezvoltatori de software activi încă din primele zile ale anului, cum sunt Pragmatic Play, Yggdrasil sau Play’N GO, nici Microgaming nu pierde deloc timpul în această perioadă.

Dezvoltatorul din insula Man a lansat un comunicat de presă oficial pe 4 ianuarie 2022 în care detaliază ce lansări îi așteaptă pe jucători în perioada următoare. Vorbim atât de sloturi online dezvoltate în regim propriu de Microgaming, cât și de lansări din partea studiourilor partenere ca Stormcraft Studios sau Gameburger Studios.

Iată câteva dintre cele mai incitante păcănele Microgaming la care să-ți încerci norocul în prima lună din an:

#1 Fishin’ Pots of Gold

Microgaming deschide luna ianuarie cu un slot cu tematică irlandeză, dezvoltat în colaborare cu Gameburger Studios, Fishin’ Pots of Gold. Slotul îl va avea în rol principal pe simpaticul spiriduș, Flynn, în călătoria lui de a obține comorile de la capătul curcubeului.

Fishin Pots of Gold va avea o structură de 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată, și un scor RTP estimativ de 96.47%. Slotul este programat să ajungă la cazinouri pe 25 ianuarie 2022 iar, printre funcțiile sale bonus se vor număra premii cash, rotiri gratuite cu multiplicatori și jackpoturi Pots of Gold, care te pot premia cu până la de 5000x valoarea mizei.

#2 Agent Jane Blonde Max Volume

Schimbăm puțin registrul și continuăm lista noastră cu un slot de acțiune, Agent Jane Blonde Max Volume, dezvoltat în parteneriat cu Stormcraft Studios. Slotul se va lansa pe 18 ianuarie 2022 și este un sequel ce ne aduce în prim plan aventurile agentei secrete Jane, pe care o recunoaștem și din alte lansări Microgaming ca Agent Jane Blonde și Agent Jane Blonde Returns.

Agent Jane Blonde Max Volume va avea o structură de 5 role, 3 rânduri și 243 de linii de plată, alături de un scor RTP peste medie, de 96%. Ne putem aștepta la multe funcții profitabile în acest joc de păcănele – rotiri gratuite ce pot fi declanșate din nou, un multiplicator progresiv care poate ajunge la valoarea explozivă de 100x și jackpoturi.

#3 The Bandit and The Baron

Pentru fanii sloturilor inspirate din Vestul Sălbatic, The Bandit and the Baron este alegerea ideală, cu atât mai mult dacă vrei să inaugurezi cu artificii intrarea în noul an. The Bandit and the Baron poate fi încercat deja la cazinourile partenere Microgaming și a fost lansat oficial pe 5 ianuarie în parteneriat cu studioul Just For The Win.

Slotul are o structură de 5 role, 5 rânduri și 25 de linii de plată și o rată de câștig estimativă de 96.09%. Pariorii au parte de numeroase runde bonus cu nume tematice ca Bandit Feature, unde se pot obține câștiguri maxime de 25 000x valoarea mizei, dar și rotiri gratuite cu multiplicatori. La acestea se adaugă wild-uri expansive, re-rotiri și o funcție de cumpărare a bonusului.

#4 Bank Vault

Încheiem topul nostru cu Bank Vault, un joc de păcănele dezvoltat de SpinPlay Games, lansat oficial pe 11 ianuarie 2022. Slotul abordează tema cunoscută a luxului și bogăției, astfel că pe role vor apărea simboluri specifice – inele strălucitoare, lingouri de aur, grămezi de bani cash sau ceasuri de lux. Slotul are o structură de grid, cu 5 role, 3 rânduri și 25 de linii de plată, alături de un RTP de 96.33%.

Jucătorii se pot aștepta la un câștig maxim posibil de 10 000x valoarea mizei, alături de premii cash instante, rotiri gratuite și funcția inovatoare Cash Catch, care permite acumularea unor câștiguri în bani reali cu multiplicator de până la 4x.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus