Playson continuă aventura egipteană în noul Solar Queen Megaways


Playson, un dezvoltator consacrat de jocuri de cazino și software pentru această industrie, anunță o nouă lansare care are toate elementele unui succes masiv, Solar Queen Megaways.

Acesta reprezintă un sequel mult așteptat la slotul original Solar Queen, lansat de dezvoltator în 2019, unul dintre cele mai bine primite titluri ale sale. Însă, elementul de noutate al acestei continuări va fi mecanica Megaways – Playson va integra această mecanică în noul său joc de păcănele printr-un acord de licențiere încheiat cu Big Time Gaming.

Jucătorii sunt invitați să revină în lumea Egiptului antic, guvernată de Horus și Nefertiti, iar soundtrack-ul mistic din fundal promite să creeze o atmosferă de neuitat.

Joacă păcănele PLAYSON la:

1.
Pachet de bun venit până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
2.
Până la
1200 RON
300
rotiri gratuite

Solar Queen Megaways – O Aventură Egipteană Reinventată

Solar Queen Megaways

Solar Queen Megaways este un slot video cu 5 role, între 2-6 rânduri și până la 7 776 linii de plată, grație mecanicii Megaways. Această configurație se schimbă constant la fiecare rotire, astfel că și potențialul de câștig variază. Printre funcțiile bonus și simbolurile speciale oferite regăsim simboluri wild, scatter și soare, alături de inovatoarea funcție Flaming Frames. Sunt prezente și runde cu rotiri gratuite, simboluri stivuite și simboluri wild sticky, astfel că jocul va oferi un potențial atractiv de câștig.

Preconizăm că Solar Queen Megaways va apărea curând și la cazinourile licențiate din România cu jocuri de la Playson – Maxbet și Superbet.

Declarații oficiale

Vsevolod Lapin, Director de Produs la Playson a declarat – “Suntem încântați să le oferim jucătorilor o versiune re-imaginată a popularului titlu Solar Queen, acum cu impresionanta mecanică Megaways. Cea mai nouă lansare este încă un exemplu al ambiției și dorinței Playson de a crea produse de top în industrie, dar și al abilității noastre de a ne re-imagina și îmbunătăți propriul portofoliu de sloturi.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus