Stiri

Bine ai venit pe blogul Onlinepăcănele.ro, spațiul în care te ținem la curent în fiecare zi cu noutățile din industria de cazino online românească și internațională. Zilnic actualizăm blogul cu știri din domeniu, cele mai noi lansări de păcănele, știri despre parteneriate, dezvoltatori, companii și studiouri de gaming și cele mai interesante proiecte, bonusuri și promoții ale operatorilor de cazino licențiați. Iar, dacă vrei să primești noutățile și pe e-mail, nu ezita să te abonezi  la newsletterul nostru!

Ce este un joc de păcănele cu fructe
Una dintre cele mai populare jocuri de păcănele sunt cele cu fructe, iar noi în acest articol, prezentăm câteva din cele mai populare jocuri de noroc cu fructe.
Detalii »
Oferta Superbet de noiembrie: 299 rotiri fără depunere!
Oferta Superbet de noiembrie: 299 rotiri fără depunere la verificarea contului. Le poți juca la slotul cu fructe Burning Hot de la Amusnet
Detalii »
eFortuna: Turnee de păcănele în octombrie
Luna octombrie îți aduce o serie de turnee de păcănele cu premii cât cuprinde, numai la fortuna.ro!
Detalii »
Alege Superbet, fă-ți cont nou și obține FĂRĂ DEPUNERE 222 Rotiri Gratuite și un FREEBET de 50 RON!
Alege Superbet, fă-ți cont nou și obține FĂRĂ DEPUNERE 222 Rotiri Gratuite și un FREEBET de 50 RON!
Detalii »
400 rotiri gratuite în oferta nouă MagicJackpot
Noul bonus de bun venit MagicJackpot îți oferă până la 1500 de lei bonus la depunere și 400 de rotiri gratuite, dintre care 200 fără depunere, la validarea contului
Detalii »
Fii premiat de două ori la păcănele cu noul bonus Get's Bet de 200% până la 900 RON!
Ai toate motivele să te înscrii pe Get's Bet începând cu luna februarie – te așteaptă o dublare a primei depuneri până la 900 RON! Detalii aici!
Detalii »
Acum poți aduce cazinoul în propria casă – 125 RON bonus la ruletă pe Casa Pariurilor!
În luna martie, Casa Pariurilor te invită să experimentezi emoția jocului de masă preferat cu un bonus de 125 RON la Triumph Roulette! Află detalii!
Detalii »
Netbet acordă 250 de rotiri gratuite la Sweet Bonanza dacă depui 50 RON
Netbet, unul dintre cei mai cunoscuți operatori de cazino din țara noastră acordă 250 de rotiri gratuite la Sweet Bonanza în luna martie – detalii aici!
Detalii »
Celebrează Valentine’s Day alături de Superbet cu 199 rotiri gratuite la Book of Ra Deluxe!
Pe Superbet, Valentine’s Day se sărbătorește inclusiv în cazino! Bucură-te de 199 rotiri gratuite pline de iubire la Book of Ra Deluxe – află cum aici!
Detalii »
Pășește cu dreptul în Anul Nou cu 22 RON fără depunere și 222 rotiri gratuite Superbet!
Nu rata ocazia de a-ți rotunji veniturile în 2022 cu noul bonus Superbet fără depunere – 22 RON la pariuri și 222 rotiri gratuite în cazino!
Detalii »
Lasă norocul să te poarte în noul an cu bonusul Superbet – 339 rotiri gratuite!
Dacă ești jucător nou la cazino și vrei ca ultimele zile din acest an să fie extra profitabile, Superbet te răsplătește cu 339 rotiri gratuite la înregistrare!
Detalii »
222 rotiri gratuite cu iz festiv și 44 RON bonus la sport, exclusiv pe Superbet!
Promoțiile festive de Crăciun continuă pe Superbet – de data aceasta, operatorul oferă 222 rotiri extra și 40 RON la pariuri sportive. Află detalii!
Detalii »
Ofertele de Crăciun se țin lanț pe Superbet - prinde-le pe toate!
Vrei să te bucuri de și mai multe cadouri în această iarnă? Nu rata Supercalendarul cu promoții zilnice de la Superbet și fii premiat chiar azi!
Detalii »
Explorează tărâmul piramidelor cu 247 rotiri la Book of Ra Deluxe! Fii as la sport cu 45 RON pariuri!
În fiecare zi ai un nou prilej de a încasa bonusuri sportive și de cazino pe Superbet – nu rata 45 RON bonus pariuri și 247 rotiri la Book of Ra Deluxe!
Detalii »
Magia premiilor aleatorii începe pe MagicJackpot!
Noua promoție MagicJackpot începe – învârte roata magică în fiecare zi și revendică-ți premiul, inclusiv marele jackpot de 50 000 RON!
Detalii »
Playson continuă aventura egipteană în noul Solar Queen Megaways
Playson anunță continuarea de neratat la slotul său egiptean cunoscut, Solar Queen. Descoperă noul Solar Queen Megaways chiar aici!
Detalii »
44 RON și 222 rotiri gratuite de la Superbet! Revendică aici
O nouă lună de toamnă începe, iar Superbet te ajută să sărbătorești din prima zi cu 44 RON bonus și 222 rotiri gratuite fără depunere!
Detalii »
500 rotiri extra la înregistrare, doar pe Netbet!
Nu rata noua promoție Netbet cu rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi – învârte roata norocoasă și obține 5 premii cu până la 500 runde gratis!
Detalii »
Rotiri gratuite și premii în bani reali la Book of Dead pe Netbet!
Netbet oferă premii în fiecare zi la Book of Dead, jocul preferat de păcănele al românilor. Află cum le obții chiar aici!
Detalii »
iSoftBet dă startul Halloween-ului în avans cu Brides of Dracula Hold & Win
iSoftBet ne aduce un nou video slot înfricoșător în anticiparea Halloween-ului – Brides of Dracula Hold and Win! Află primele detalii chiar aici!
Detalii »
| 1 | 2 Pagina urmatoare »
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus