Stiri

Bine ai venit pe blogul Onlinepăcănele.ro, spațiul în care te ținem la curent în fiecare zi cu noutățile din industria de cazino online românească și internațională. Zilnic actualizăm blogul cu știri din domeniu, cele mai noi lansări de păcănele, știri despre parteneriate, dezvoltatori, companii și studiouri de gaming și cele mai interesante proiecte, bonusuri și promoții ale operatorilor de cazino licențiați. Iar, dacă vrei să primești noutățile și pe e-mail, nu ezita să te abonezi  la newsletterul nostru!

Cum îți deschizi un cont pe Winmasters în 2022 – procedură completă
Te atrage oferta de pariuri sportive și cazino Winmasters și ai vrea să devii client? Iată ce ai de făcut pentru a te înregistra și a-ți valida contul în 2022!
Detalii »
Jocuri ca la aparate – unde găsești aceste păcănele și de ce merită încercate în 2022
Păcănelele ca la aparate sunt cele mai populare categorii de jocuri în România, inclusiv online! Iată în ce constau și cum le încerci!
Detalii »
Ghid jackpot EGT – cum poți obține câștiguri mai mari la sloturile EGT
Sistemul de recompensă EGT Jackpot Cards poate fi accesat la numeroase sloturi EGT și te premiază cu jackpoturi progresive de milioane! Detalii aici!
Detalii »
Celebrează Valentine’s Day alături de Superbet cu 199 rotiri gratuite la Book of Ra Deluxe!
Pe Superbet, Valentine’s Day se sărbătorește inclusiv în cazino! Bucură-te de 199 rotiri gratuite pline de iubire la Book of Ra Deluxe – află cum aici!
Detalii »
Ghid păcănele 2: Cerințe de rulare
Dacă ai vrut să revendici un bonus de cazino în trecut, mai mult ca sigur te-ai lovit de cerințele de rulaj. Iată ce sunt acestea și cum le îndeplinești!
Detalii »
Ghid păcănele 1 - cum alegi jocul perfect (RTP, volatilitate, speciale)
Dacă ești novice în domeniul jocurilor de noroc și vrei să afli cum alegi slotul ideal pentru bugetul și obiectivele tale, iată ghidul jucătorului la păcănele!
Detalii »
2022 se anunță a fi anul păcănelelor – iată de ce!
Fanii jocurilor de păcănele vor fi răsfățații anului în 2022 – deja s-au anunțat lansări explozive de la cei mai mari dezvoltatori din industrie. Detalii aici!
Detalii »
Top păcănele Microgaming anunțate pentru ianuarie 2022
Ești fan păcănele Microgaming? Descoperă cele mai inovatoare sloturi anunțate de dezvoltator pentru prima lună a anului 2022 chiar aici!
Detalii »
Push Gaming încheie un parteneriat global cu brandul 888
Push Gaming, un furnizor prestigios de software și 888, unul dintre cele mai longevive branduri de cazino internaționale anunță un nou parteneriat global!
Detalii »
Pășește cu dreptul în Anul Nou cu 22 RON fără depunere și 222 rotiri gratuite Superbet!
Nu rata ocazia de a-ți rotunji veniturile în 2022 cu noul bonus Superbet fără depunere – 22 RON la pariuri și 222 rotiri gratuite în cazino!
Detalii »
Descoperă fructele norocoase și spațiul cosmic în noul slot Frutopia!
Dacă pur și simplu adori jocurile de păcănele cu fructe, nu rata noua lansare Frutopia de la Tom Horn Gaming, acum la cazinouri! Află primele detalii aici!
Detalii »
Lasă norocul să te poarte în noul an cu bonusul Superbet – 339 rotiri gratuite!
Dacă ești jucător nou la cazino și vrei ca ultimele zile din acest an să fie extra profitabile, Superbet te răsplătește cu 339 rotiri gratuite la înregistrare!
Detalii »
222 rotiri gratuite cu iz festiv și 44 RON bonus la sport, exclusiv pe Superbet!
Promoțiile festive de Crăciun continuă pe Superbet – de data aceasta, operatorul oferă 222 rotiri extra și 40 RON la pariuri sportive. Află detalii!
Detalii »
Ofertele de Crăciun se țin lanț pe Superbet - prinde-le pe toate!
Vrei să te bucuri de și mai multe cadouri în această iarnă? Nu rata Supercalendarul cu promoții zilnice de la Superbet și fii premiat chiar azi!
Detalii »
Explorează tărâmul piramidelor cu 247 rotiri la Book of Ra Deluxe! Fii as la sport cu 45 RON pariuri!
În fiecare zi ai un nou prilej de a încasa bonusuri sportive și de cazino pe Superbet – nu rata 45 RON bonus pariuri și 247 rotiri la Book of Ra Deluxe!
Detalii »
Magia premiilor aleatorii începe pe MagicJackpot!
Noua promoție MagicJackpot începe – învârte roata magică în fiecare zi și revendică-ți premiul, inclusiv marele jackpot de 50 000 RON!
Detalii »
Playson continuă aventura egipteană în noul Solar Queen Megaways
Playson anunță continuarea de neratat la slotul său egiptean cunoscut, Solar Queen. Descoperă noul Solar Queen Megaways chiar aici!
Detalii »
44 RON și 222 rotiri gratuite de la Superbet! Revendică aici
O nouă lună de toamnă începe, iar Superbet te ajută să sărbătorești din prima zi cu 44 RON bonus și 222 rotiri gratuite fără depunere!
Detalii »
Cash Bonanza, cel mai nou joc de păcănele marca Pragmatic Play
Pragmatic Play continuă seria sa de succes Bonanza și adaugă un nou titlu, de data aceasta un joc de păcănele cu fructe, Cash Bonanza. Vezi detalii!
Detalii »
500 rotiri extra la înregistrare, doar pe Netbet!
Nu rata noua promoție Netbet cu rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi – învârte roata norocoasă și obține 5 premii cu până la 500 runde gratis!
Detalii »
| 1 | 2 | 3 | 4
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinepacanele.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus